Wyscout: Ο Τικίνιο είχε 70% ακρίβεια μεταβιβάσεων και 0,28 xgoals στην Τιανγίν (vids)

Wyscout: Ο Τικίνιο είχε 70% ακρίβεια μεταβιβάσεων και 0,28 xgoals στην Τιανγίν (vids)

Wyscout: Ο Τικίνιο είχε 70% ακρίβεια μεταβιβάσεων και 0,28 xgoals στην Τιανγίν (vids)

bet365

Με τη συμβολή της πλατφόρμας του Wyscout το Gazzetta σας παρουσιάζει τα πεπραγμένα του Τικίνιο Σοάρες στην Κίνα αλλά και που ξεχώρισε.

Τα τελευταία χρονικά στοιχεία που μπορεί να βρει κανείς από την κορυφαία πλατφόρμα δεδομένων για το ποδόσφαιρο, εκείνη του Wyscout αφορούν στο πέρασμα του Τικίνιο Σοάρες στην Κίνα με τη φανέλα της Τιανγίν. Εκεί όπου ο 30χρονος φορ είχε 8 αγώνες με 2 τέρματα στο... παλμαρέ του.

Ένας παίκτης που ήδη έκλεισε και ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός με τριετές συμβόλαιο. Η καταγραφή που υπάρχει στο Wyscout αφορά όλους αυτούς τους αγώνες του. Τα 2 γκολ του ο Τικίνιο τα έβαλε στο 5-1 της Τιανγίν με την Γιατάι. Σε αυτούς τους αγώνες με εξαίρεση στα 65 λεπτά με την Γιατάι και τα 69 με τη Γκουιζού σε όλα τα άλλα ματς έχει παίξει πάνω από 90 λεπτά!

Από τις οκτώ αυτές αναμετρήσεις του την τοπ επίδοσή του σε σύνολο ενεργειών την είχε στο ματς της Τιανγίν με τη Σουνίνγκ, όπου είχε ποσοστό 45%. Σε σχέση με τον δείκτη xGoals στο ματς που είχε βάλει 2 γκολ ο δείκτης του ήταν στο 0.49 ενώ είχε 2/3 σουτ στον στόχο (67%). Συνολικά ο μέσος όρος των xGoals του ήταν στο 0.28.

Το 69% των μεταβιβάσεων του Τικίνιο με Σουνίνγκ
Το 69% των μεταβιβάσεων του Τικίνιο με Σουνίνγκ

Στα θετικά στοιχεία μπορεί να δει κανείς το δημιουργικό σκέλος στο παιχνίδι του Τικίνιο. Σε όλα του τα ματς είχε ποσοστό ακρίβειας πάνω από το 55% στις μεταβιβάσεις / πάσες του ενώ σε ένα ματς είχε 92% και σε άλλο 84%. Κοινώς στις περισσότερες των περιπτώσεων είχε πολύ καλή επίδοση στον τρόπο που μοίραζε παιχνίδι με τις πάσες του. Συνολικά σε μία σειρά οκτώ αγώνων είχε 70.7% στις πάσες του. Στις δε κερδισμένες μονομαχίες του στις εναέριες είχε το πιο καλό ποσοστό του με 40.8%.

Το 92% των μεταβιβάσεων του Τικίνιο με Σουνίνγκ στο άλλο ματς Κυπέλλου
Το 92% των μεταβιβάσεων του Τικίνιο με Σουνίνγκ στο άλλο ματς Κυπέλλου

Κορυφαία του ματς ήταν με τη Σουνίνγκ σε αυτό το σκέλος με 60% αλλά το Νο1 ήταν με τη Γιατάι στο 67%. Επίσης σε κάθε αγώνα είχε ανακτήσεις της μπάλας με το τοπ ματς του να είχε πέντε ανακτήσεις. Από πλευράς θέσης με εξαίρεση το ματς με τη Σουνίνγκ όπου χρειάστηκε να παίξει και εξάρι στους άλλους αγώνες έπαιξε επιθετικός.

- Για το κείμενο χρησιμοποιήθηκαν στατιστικά δεδομένα από τo www.wyscout.com. Οι φωτογραφίες είναι από το Wyscout.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα