Λέοναρντ: Εκτόξευση στα playoffs! (vids)

Λέοναρντ: Εκτόξευση στα playoffs! (vids)

Λέοναρντ: Εκτόξευση στα playoffs! (vids)

bet365

Ο Κουάι Λέοναρντ είναι εκείνος που έχει πάρει από το χέρι τους Κλίπερς στα φετινά playoffs για την ανατροπή κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς, έχοντας... εκτοξεύσει τα νούμερά του.

Στην Αμερική επικρατεί η έκφραση «η παράσταση δεν τελειώνει αν δεν βγει να τραγουδήσει η χοντρή» θέλοντας να τονίσουν ότι κανείς δεν πρέπει να προδικάζει πριν... πάρουν τον τελευταίο λόγο οι «πριμαντόνες».

Στην προκειμένη περίπτωση η «χοντρή πριμαντόνα» είναι ο Κουάι Λέοναρντ, ο οποίος όχι μόνο δεν τα παράτησε μετά το αρχικό 2-0 των Μάβερικς στο «STAPLES Center» αλλά το πήρε και προσωπικά προκειμένου να γυρίσει τη σειρά και να τη φέρει στα ίσια (2-2) ενόψει της συνέχειας. Ουσιαστικά, τα πάντα ξεκινούν από την αρχή!

Οι αριθμοί του αποτυπώνουν στο έπακρο το «beast mode» που βρίσκεται στην φετινή postseason και ειδικά στα παιχνίδια όπου οι Κλίπερς έκαναν το «back to back» στο Τέξας! Σε αυτά τα δύο παιχνίδια μέτρησε κατά μέσο όρο 32,5 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 τάπες και 1,5 κλεψίματα σουτάροντας με εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας! Συγκεκριμένα είχε 75% εντός παιδιάς με 24/32 σουτ, εκ των οποίων 79% στα δίποντα (19/24), 62,5% στα τρίποντα και 92% στις βολές (12/13).

Συνολικά και στα τέσσερα παιχνίδια κόντρα στους Μάβερικς, ο Λέοναρντ «γέμισε» τη στατιστικά του με 64% στα δίποντα, 50% στα τρίποντα, 88% στις βολές έχοντας 33 πόντους σε κάθε ματς με 8,5 ριμπάουντ, 3,8 ασίστ, 2,3 κλεψίματα και 1 τάπα!

Δείτε τα όσα έχει κάνει στα δύο πρώτα ματς.

 

NBA Τελευταία Νέα