Κορυφαίοι αθλητές δημοπρατούν προσωπικά αντικείμενα για καλό σκοπό

Πηνελόπη Γκιώνη
progame_kai_humanity_greece_dimoprasia

bet365

Με σκοπό να βοηθήσουν συνανθρώπους τους, πρωταθλητές και πρωταθλήτριες ένωσαν τις δυνάμεις τους και βγάζουν σε δημοπρασία προσωπικά τους αντικείμενα με σκοπό τα έσοδα της δράσης να δοθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Humanity Greece.

H εταιρεία Sports Management & Marketing "Progame" σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό οργανισμό "Humanity Greece", ξεκίνησαν μία δράση με κορυφαίους αθλητές και κορυφαίες αθλήτριες για καλό σκοπό.

Οι χρυσοί Ολυμπιονίκες Λευτέρης Πετρούνιας, Μίλτος Τεντόγλου και Στέφανος Ντούσκος μαζί με άλλα κορυφαία ονόματα του αθλητισμού όπως η Μαρία Πρεβολαράκη ή ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Σάσα Βεζένκοβ, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δώρισαν από ένα προσωπικό τους αντικείμενο το οποίο είναι συνδεδεμένο με την αθλητική τους πορεία ώστε να δοθεί προς δημοπρασία. Τα έσοδα από τη δημοπρασία,η οποία θα ξεκινήσει μέσα στον πρώτο μήνα του έτους, θα δοθούν στο Humanity Greece και με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε ένας από τους συνολικά 24 αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν σε αυτή τη δράση δώρισαν ένα αντικείμενο που τους έχει συντροφεύσει σε κάποια σπουδαία αθλητική τους στιγμή με τον Πετρούνια, για παράδειγμα, να υπογράφει ένα αγωνιστικό κορμάκι ενόργανης το οποίο φορούσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όταν κατέκτησε το δεύτερο Ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του. Ο Τεντόγλου έδωσε ένα ζευγάρι υπογραγραμένα αγωνιστικά παπούτσια (spikes) ενώ η πλειοψηφία δώωρισε υπογραγραμμένες αγωνιστικές εμφανίσεις των Εθνικών τους ομάδων.

Στη δράση συμμετέχουν αναλυτικά οι: Λευτέρης Πετρούνιας, Μίλτος Τεντόγλου, Στέφανος Ντούσκος, Γιώργος Πρίντεζης, Σάσα Βεζένκοφ, Βασιλική Μιλλούση, Μαρία Πρεβολαράκη, Ελίνα Τζένγκο, Κριστιάν Γκολομέεβ,Ευαγγελία Αναστασίαδου, Χριστίνα Μπούρμπου, Χρήστος Βολικάκης, Θένια Σαρβανάκη, Χριστίνα Μπούρμπου, Μαρία Κυρίδου, Άννετα Κυρίδου, Άλκης Κυνηγάκης, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης, Φένια Τζέλη, Σπυριδούλα Καρύδη, Λεωνίδας Τσορτανίδης, Κορίνα Πολίτη, Κατερίνα Δίβαρη, Γιώργος Χατζηευσταθίου.

 

Τελευταία Νέα