Στις 29 Δεκεμβρίου το 4ο Agrinio Santa Run

Newsroom
Στις 29 Δεκεμβρίου το 4ο Agrinio Santa Run

bet365

Ο Αγιος Βασίλης ετοιμάζεται και φέτος να επισκεφτεί το Αγρίνιο. Για την ακρίβεια όχι ένας, αλλά δεκάδες καθώς στις 29 Δεκεμβρίου το 4ο Santa Run θα δώσει έντονο κόκκινο χρώμα σε όλη την πόλη!

Μετά το... αναγκαστικό διάλλειμα δύο χρόνων λόγω του κορονοϊού το Agrinio Santa Run επιστρέφει και καλεί μικρούς και μεγάλους, να γίνουν οι Άγιοι Βασίληδες που θα μεταφέρουν την Φλόγα της Άγαπης και της Προσφοράς!
Στις 29 Δεκεμβρίου όλη η πόλη ντύνεται στα κόκκινα και δημιουργεί φλόγες που θα “ανάψουν” το φως της ελπίδας για χιλιάδες παιδιά που το χρειάζονται.

Τους αγώνες ενός και πέντε χιλιομέτρων διοργανώνουν ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και είναι αφιερωμένος στον σύλλογο Φλόγα.

Επαθλα

Στα 5 χλμ., στους τρεις (3) πρώτους νικητές – τριες, θα απονεμηθούν Κύπελλα και δώρα. Σε όλους τους αθλητές-τριες που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.

Οι εγγραφές των αγώνων θα διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022.

Η διαδικασία της εγγραφής είναι απλή. Μπορείτε να την κάνετε με 2 τρόπους

– Online

– Απευθείας στο χώρο παραλαβής του υλικού τις τελευταίες 10 ημέρες στο Δήμο Αγρινίου, πρώην σιδηροδρομικός σταθμός, Λορέντζου Μαβίλη. Ωρες Γραφείων: 17.00 –20.00

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών του Agrinio Santa Run «Τρέχουμε, περπατάμε και στηρίζουμε τη ΦΛΟΓΑ-Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Αγρινίου.
Φέτος όλοι οι δρόμοι ξανα-βάφονται κόκκινοι!
Φέτος όλοι οι δρόμοι γίνονται ΦΛΟΓΑ!!!
Λίγα λόγια για τη Φλόγα:
Η Φλόγα ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην Φλόγα, συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Είμαστε δίπλα στις οικογένειες, μοιραζόμαστε τους φόβους και τις αγωνίες τους και στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα τους.
Μεινετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα