bwin: Ενθουσιασμός και τεράστια συμμετοχή στο Ioannina Lake Run

Newsroom
bwin: Ενθουσιασμός και τεράστια συμμετοχή στο Ioannina Lake Run
Τα μεγαλύτερα αθλητικά events της Ελλάδας, έχουν τη «σφραγίδα» της bwin, κάτι που αποτυπώθηκε και στην πρωτεύουσα της Ηπείρου με το εντυπωσιακό Ioannina Lake Run.

Το δρομικό ραντεβού δόθηκε το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου και ξεσήκωσε την πόλη των Ιωαννίνων. Το Ioannina Lake Run, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της βορειοδυτικής Ελλάδας είχε για τέταρτη διαδοχική χρονιά τη σφραγίδα της bwin. Η πανέμορφη διαδρομή στις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας συγκέντρωσε και φέτος κόσμο από όλη τη χώρα, με το event να συμπληρώνει αισίως 16 χρόνια. Πιστοί στο φθινοπωρινό ραντεβού τους με το Ioannina Lake Run, με τη συμμετοχή των δρομέων να είναι εντυπωσιακή και να θυμίζει αυτή του 2019, χρονιά που καταγράφηκε ρεκόρ!

Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και οι συμμετέχοντες, εκ των οποίων και elite αθλητές, απόλαυσαν τη μαγευτική διαδρομή. Ο ενθουσιασμός και το πάθος των συμμετεχόντων έκαναν το ραντεβού ακόμα πιο συναρπαστικό. Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην τελετή έναρξης, με τη φωτισμένη Πλατεία Μαβίλη να είναι το επίκεντρο του μεγάλου event. To σύνθημα δόθηκε και δεκάδες δρομείς «σκέπασαν» την πόλη με τις ιαχές τους.

ςΦΡςΡ

H διοργάνωση άρχισε με τα 5 και 10 χιλιόμετρα, που διεξήχθησαν το Σάββατο, εκεί όπου συμμετείχαν διάφορες δρομικές ομάδες! Παράλληλα, τα 5 χλμ. του Ιoannina Lake Run αποτέλεσαν τη φετινή εκκίνηση της bwin running team, το οποίο συμμετείχε με φοβερή όρεξη και διάθεση. Η συνέχεια άλλωστε για την καλύτερη δρομική παρέα αναμένεται εξίσου συναρπαστική με τη συμμετοχή της σε αθλητικά event στις Σπέτσες και τη Θεσσαλονίκη! Την Κυριακή διεξήχθη το δυναμικό βάδισμα 30 χλμ, καθώς και ο γύρος της λίμνης (30 χλμ.) για elite και average runners.

bb

Η bwin, η οποία έχει τον αθλητισμό στο DNA της, βρίσκεται ακόμα μια χρονιά στο πλευρό των κορυφαίων γεγονότων και η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου τόνισε: «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα αθλητικά γεγονότα της χώρας μας και να προωθούμε τις αξίες του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι. Η έμπρακτη υποστήριξη του αθλητισμού είναι προτεραιότητα για όλους εμάς στην bwin, γνωρίζοντας πολύ καλά τα πολλαπλά οφέλη του. Αναγνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα συγκεκριμένα event για την τοπική κοινωνία και για όλους όσοι αναζητούν ευκαιρίες άθλησης. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και να συμμετέχουμε ενεργά».

ΨΣΔ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

 

Τελευταία Νέα