Άνοιξαν οι εγγραφές για το 1ο ZanteRun στην Ζάκυνθο!

Newsroom
Άνοιξαν οι εγγραφές για το 1ο ZanteRun στην Ζάκυνθο!
Η Οργανωτική Επιτροπή της νέας δρομικής διοργάνωσης ZanteRun, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το άνοιγμα των εγγραφών για την 1η διοργάνωση τρεξίματος, που θα πραγματοποιηθεί, στην Ζάκυνθο, το Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου 2022.

Τρέξτε και εσείς στον πρώτο αγώνα ZanteRun! Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.zanterun.com και θα παραμείνουν ανοιχτές έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου. "Τρέχουμε" για μία νέα εμπειρία στο όμορφο νησί της Ζακύνθου! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 αγώνες, 21 χλμ, 10 χλμ, 5 χλμ, 1 χλμ παιδικό αγώνα καθώς και έναν ανηφορικό challenge αγώνα 2.5 χιλιομέτρων προς τον λόφο της περιοχής Μπόχαλη.

Το ZanteRun θα διεξαχθεί με εκκίνηση στην κεντρική πλατεία Διονύσιου Σολωμού, η διαδρομή είναι στο παραλιακό μέτωπο προς την περιοχή Βασιλικός και στη συνέχεια επιστροφή με τερματισμό στο ίδιο σημείο. Την διοργάνωση θα επιμεληθεί η Κοινωνική ”Υακίνθεια Δράση” υπό την αιγίδα του Δήμου Ζακύνθου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης βρίσκεται στο website www.zanterun.com & οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για οποιαδήποτε βοήθεια στο [email protected].

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Facebook | Instagram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα