Red Bull Homerun: Το countdown ξεκίνησε

Newsroom
Red Bull Homerun: Το countdown ξεκίνησε
Μάσκα τσεκ, πέδιλα τσεκ, διάθεση… στα ύψη! 

Ξέρουμε ότι ανυπομονείς όσο και εμείς για το Red Bull Homerun, οπότε ετοιμάσου γιατί σε 3 μόνο ημέρες το μεγάλο event έρχεται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Το Σάββατο στις 26 Φεβρουαρίου ερασιτέχνες, αλλά και pro skiers και snowboarders δίνουν ραντεβού στην πίστα Βάκχος του Παρνασσού για την πιο διασκεδαστική και γεμάτη αδρεναλίνη κατάβαση που έχει γίνει ποτέ.

Αν έχεις γραφτεί online, μπορείς να έρθεις στον χώρο του σαλέ από τις 09:30 έως τις 11:30 για την επικύρωσή της εγγραφής σου, την παραλαβή αριθμού συμμετοχής, καθώς και chip χρονομέτρησης. Για εσένα που έχεις μπει waiting list ή ακόμα και να μην κατάφερες να γραφτείς online, την ημέρα του event, από τις 11:30 έως τις 12:30, θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής με σειρά προτεραιότητας, μέχρι την κάλυψη των 250 θέσεων.

Ορισμένα σημαντικά tips για την ημέρα του αγώνα:

• Είναι υποχρεωτική η χρήση του κράνους για την δική σου ασφάλεια.
• Θα πρέπει να βρίσκεσαι 30 λεπτά νωρίτερα στο σημείο εκκίνησης.
• Η εκκίνηση θα είναι ομαδική τύπου “Le Mans” χωρίς πέδιλα και σανίδες, όπου θα τρέξεις προς τον εξοπλισμό σου, ο οποίος βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πέρα, και από εκεί θα κατέβεις την πίστα για να καταλήξεις λίγο πριν τη βάση του λιφτ στα 1950μ. Εκεί θα βρίσκεται και η αψίδα του τερματισμού.
• Στις 14:00 ακριβώς ξεκινά το Red Bull Homerun.
• Κορυφαίος εξοπλισμός ski αλλά και snowboard περιμένει τους ταχύτερους skiers και snowboarders.

σκι

Τι λες; Είμαστε έτοιμοι για το Red Bull Homerun;

Εμείς πάντως θα είμαστε εκεί!

Εδώ μπορείς να δεις τον ειδικό κανονισμό του event.

*Η διαδρομή ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες του χιονιού. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση προς τους συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους. Αλλιώς, μπορείτε να ενημερώνεστε στο redbull.com/homerun ή στα social media.

Για περισσότερες πληροφορίες:

redbull.com/homerun
#homerun

 

Τελευταία Νέα