Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα STAID

Newsroom
Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα STAID

bet365

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Σταματήστε την επιθετικότητα στον σχολικό κόσμο» στηρίζει ο Ολυμπιακός.

Για μια ακόμα μία χρονιά ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και προασπίζοντας τις ολυμπιακές αξίες και ιδανικά του αθλητισμού. Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε στον Πειραιά τους συνεργάτες του προγράμματος STAID (Stop aggression in school world) («Σταματήστε την επιθετικότητα στον σχολικό κόσμο»).

Το έργο αποσκοπεί στην:

Κοινωνική Ένταξη – υπεράσπισή τους από την κοινωνική απομόνωση και την ψυχολογική ικανοποίηση.

Βελτίωση των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων σε προπονητές και εθελοντές υποστηρικτές

Προσέλκυση μαθητών για τακτική σωματική άσκηση

Βελτίωση της υγείας: Παρέμβαση και αύξηση της υγείας και της ευημερίας των μαθητών – Καταπολέμηση του στρες

Συνεργασία ανταλλαγή εμπειριών και δημιουργία βιώσιμου δικτύου σε τοπικό και διεθνές επίπεδο

staid

Πλήθος δραστηριοτήτων περιλάμβανε η επίσκεψη των εκπροσώπων της Λάτσιο, της Λέφσκι Σόφιας, του Πανσερραϊκού και της Βίνερ στον Πειραιά για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «STAID».

Η αρχή έγινε με την ενημέρωση των δράσεων που είχαν προγραμματιστεί και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, και παρά την πανδημία, ο αριθμός των δράσεων σε μαθητές και αθλητές των ακαδημιών ξεπέρασε τις προσδοκίες.

Όλοι οι ξένοι εταίροι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι με την φιλοξενία, το πλήθος των δραστηριοτήτων καθώς επίσης και με την οργάνωση του Ολυμπιακού. Η επόμενη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο στη Σόφια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα