Super Bowl: Οι Ραμς τον τίτλο με ανατροπή 23-20 το Σινσινάτι (vids)

Κώστας Ευθυμιάδης
Super Bowl: Οι Ραμς τον τίτλο με ανατροπή 23-20 το Σινσινάτι (vids)

bet365

Τον δεύτερο τίτλο της ιστορίας τους κατέκτησαν οι Λος Αντζελες Ραμς χάρη σε ένα touchdown 1:25 πριν το τέλος του τελικού.

Για δεύτερη φορά στην ιστορία τους οι Λος Αντζελες Ραμς φτάνουν στην κατάκτηση του Super Bowl.

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό που έγινε στην έδρα τους, κέρδισαν την μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, τους Σινσινάτι Μπένγκαλς, με 23-20, χάρη στον Κούπερ Καπ.

Ο WR της ομάδας του Λος Αντζελες είχε τα δύο από τα τρία touchdown της ομάδας του (το άλλο ο Οντελ Μπέκαμ τζούνιορ που τραυματίστηκε λίγο μετά και δεν επέστρεψε) με το δεύτερο να το σημειώνει 1:25 πριν τη λήξη του τελικού.

Οι Ραμς χρειάστηκε να ανατρέψουν το εις βάρος τους 20-13 που είχε δημιουργηθεί από ένα εκπληκτικό touchdown 75 γιάρδων από τον Χίγκινς και ένα field goal του ΜακΦέρσον.

O Ματ Γκέι μείωσε σε 16-20 με ένα field goal και ο Καπ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και πήρε και τον τίτλο του MVP.

Τεράστια σημασίας άμυνα από τον Ντόναλντ στα 39 δευτερόλεπτα πριν το τέλος που έκανε sack στον quarterback των Μπένγκαλς (Μπάροου) στο τελευταίο run που είχε για να περάσει στο μισό της πλευράς των αντιπάλων τους και να διεκδικήσει ένα field goal στον χρόνο που απέμενε έτσι ώστε να οδηγήσουν το ματς στην παράταση.

Σπουδαία εμφάνιση για τον Μάθιου Στάφορντ ο οποίος αν και ο πιο ακριβοπληρωμένος quarterback όσο έπαιζε στο Ντιτρόιτ, έφυγε αφού απέτυχε να κάνει την διαφορά στην ομάδα του και έγινε ανταλλαγή στην αρχή της σεζόν οδηγώντας το Λος Αντζελες στον τίτλο με 283 γιάρδες και 3 touchdown.

Αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος για τους Ραμς μετά το 1999 όταν και είχαν έδρα το Σεντ Λούις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα