Η bwin πρωταγωνιστεί στα 10 χρόνια Spetses Mini Marathon!

Newsroom
Η bwin πρωταγωνιστεί στα 10 χρόνια Spetses Mini Marathon!
Το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας έρχεται με τη στήριξη του κορυφαίου betting brand παγκοσμίως.

Λίγες μέρες μας χωρίζουν μόνο από το επετειακό Spetses Mini Marathon. Το διήμερο 8-10 Οκτωβρίου, το νησί του Αργοσαρωνικού θα φιλοξενήσει το μεγάλο επετειακό multi-sport event της Ελλάδας, το οποίο φέτος «κλείνει» 10 χρόνια ζωής.

Μια δεκαετία γεμάτη σπουδαίες διοργανώσεις και δράσεις κορυφώνεται μπροστά στο απέραντο γαλάζιο, με την τοπική κοινωνία και τους εθελοντές να «αγκαλιάζουν» για ακόμα μια χρονιά αθλητές και θεατές, με στόχο την προώθηση της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

bwin spetses

Μεγάλος χορηγός του φετινού Spetses Mini Marathon είναι η Entain plc με το brand bwin. Το μεγαλύτερο betting brand παγκοσμίως θα είναι εκεί με τη δική του ομάδα, τη bwin running team, αλλά και αθλητές από το χορηγικό πρόγραμμα της bwin "Τeam Future: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών", οι οποίοι συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στο Τόκιο. Πρόκειται για τους Απόστολο Παπαστάμο (κολυμβητής), Δώρα Γκουντούρα (ξιφασκία) και Ευαγγελία Πλατανιώτη (συγχρονισμένη κολύμβηση). Ο Απόστολος Παπαστάμος, εκτός από τα 5χλμ τρέξιμο, θα συμμετέχει και στο κολύμπι.

Επίσης, η bwin θα βρίσκεται και στο αίθριο που στολίζει την Πλατεία Ποσειδωνίου και αποτελεί σημείο συνάντησης για τους συμμετέχοντες. Promoters θα είναι εκεί, για να μοιράζουν αναμνηστικά δώρα στoυς συμμετέχοντες, ενώ η πολυπληθής ομάδα bwin running team (50 άτομα), θα λάβει ένα running kit γεμάτο δώρα!

jyg

Οι Σπέτσες αποτελούν τον δεύτερο φετινό σταθμό της bwin running team και τα μέλη του είναι ενθουσιασμένα που θα τρέξουν μετά από δύο χρόνια στο μαγευτικό αυτό νησί. Η bwin υποστηρίζει ενεργά sports events που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, έχοντας προτεραιότητα την ανάπτυξη και την εξέλιξη του αθλητισμού στη χώρα μας, αλλά και την προώθηση ενός υγιειούς lifestyle.

Η Entain plc αποτελεί παγκόσμια ηγέτιδα στη διαδικτυακή και επίγεια ψυχαγωγία, στην υποστήριξη όλων των αθλημάτων και του Υπεύθυνου Παιχνιδιού ανά τον κόσμο. Με τη μοναδική τεχνολογική της πλατφόρμα, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τυχερών παιγνίων μέσω μερικών από τα πιο δημοφιλή brands της αγοράς που περιλαμβάνουν τις bwin, sportingbet και Ladbrokes.

Ραντεβού στις Σπέτσες, λοιπόν, για τη μεγάλη επετειακή διοργάνωση – πάντα παρέα με τη bwin.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα