Στην Αθήνα το Εκτελεστικό συμβούλιο της ΔΟΕ

Newsroom
Στην Αθήνα το Εκτελεστικό συμβούλιο της ΔΟΕ

bet365

Στις 16 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει η ΔΟΕ στην Αθήνα.

Με αφορμή την επίσκεψη του Τόμας Μπαχ στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα, η ΔΟΕ αποφάσισε να πραγματοποιήσει το επόμενο εκτελεστικό της συμβούλιο στην Αθήνα.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου, όταν ο Μπαχ θα έρθει στην χώρα μας για σειρά εκδηλώσεων. Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία καθώς θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την πρώτη συνεδρίαση του εκτελεστικού οργάνου της ΔΟΕ, ενώ ο Μπαχ θα παρευρεθεί και στην παρουσίαση της ανακαινισμένης Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ θα πάει και στην Κρήτη εν όψει της Γενικής Συνέλευσης των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (24-25 Οκτωβρίου), ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο στο διήμερα 16-17 Οκτωβρίου να ανάψει και δάδα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Πεκίνου. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία για την τελετή, αλλά υπάρχουν σκέψεις να γίνει στο διήμερο που θα βρίσκονται εδώ τα μέλη της ΔΟΕ.

Στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της Αθήνας θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την διοργάνωση του Πεκίνου και το ζήτημα της πανδημίας, ένα δύσκολο εγχείρημα αν αναλογιστεί κανείς την πολιτική της Κίνας όλο αυτό το διάστημα εξαιτίας του κορονοϊού.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED