NFL: Η Ουάσιγκτον νίκησε σε νεκρό χρόνο τους Τζάιαντς (30-29)

Κώστας Ευθυμιάδης
NFL: Η Ουάσιγκτον νίκησε σε νεκρό χρόνο τους Τζάιαντς (30-29)

bet365

Με ένα field goal σε νεκρό χρόνο η Ουάσιγκτον πήρε τη πρώτη νίκη της για την φετινή σεζόν.

Σεφτέ στο φετινό NFL έστω και με το ζόρι, έκανε η Ουάσιγκτον. Στο θρίλερ με τους Τζάιαντς της Νέας Υόρκης, επικράτησε με 30-29 χάρη σε ένα field goal εκτός χρόνου, το οποίο μάλιστα αρχικά είχαν αστοχήσει!

Ο Χόπκινς δεν είχε βρει χρόνο, αλλά ένα εγκληματικό λάθος της άμυνας της Νέας Υόρκης (offside αμυντικού), έφερε πέναλτι και το σουτ επαναλήφθηκε. Αυτή τη φορά ο Χόπκινς δεν αστόχησε και έδωσε τεράστια νίκη στην ομάδα του η οποία θα παίξει τον ρόλο της στην πορεία καθώς οι δύο ομάδες είναι στην ίδια περιφέρεια (ο πρώτος από κάθε περιφέρεια περνά στα play off ανεξαρτήτως ρεκόρ).

Ο Χόπκινς πάντως δεν ήταν ο μόνος πρωταγωνιστής για τους νικητές. Ο Τέιλορ Χίνικι που πήρε την πρώτη του ευκαιρία πέρυσι με την ομάδα, ξεκίνησε το ματς και ήταν εξαιρετικός έχοντας 336 γιάρδες (2 touchdowns, 1 Interception) και στο τελευταίο drive οδήγησε σε λιγότερο από 2 λεπτά την ομάδα του σε σημείο να μπορεί να κλέψει τη νίκη με field goal.

Το παιχνίδι είχε τρομερές εναλλαγές καθώς η μία ομάδα σκόραρε μετά την άλλη. Οι Τζάιαντς (0-2) δύο λεπτά πριν το τέλος πήραν προβάδισμα με field goal 29-27 όμως οι γηπεδούχοι με… buzzer beater πήραν τη πρώτη νίκη της σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα