NFL: Οι εκπλήξεις και οι απογοητεύσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Κώστας Ευθυμιάδης
NFL: Οι εκπλήξεις και οι απογοητεύσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

bet365

Το Κάνσας πήρε το ντέρμπι με το Κλίβελαντ, ενώ ήττες σοκ γνώρισαν Γκριν Μπέι, Μπάφαλο, Τένεσι και Τζάκσονβιλ.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις και απρόσμενες ήττες είχε η πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος στο NFL, σε μια πρεμιέρα με 5 ρούκι quarterbacks να δίνουν το στίγμα τους.

Μεγαλύτερη έκπληξη ίσως η συντριβή των Γκριν Μπέι Πάκερς από την Νέα Ορλεάνη η οποία στην μετά-Μπρις εποχή, επικράτησε με 38-3. Η άμυνα των Saints διέλυσε τους Πάκερς και τον Ααρον Ρότζερς ο οποίος μάλιστα αντικαταστάθηκε στην τέταρτη περίοδο. Η Νέα Ορλεάνη σταμάτησε τις 13 από τις 28 πάσες του Ρότζερς στο ματς, ενώ ο Ντεβάντε Ανταμς περιορίστηκε στις 56 γιάρδες σε πέντε μόλις κατοχές.

Στο Τένεσι, οι Αριζόνα Κάρντιναλς ήταν… σοκαριστικά καλοί. Λίγοι περίμεναν να τους δουν τόσο καλούς, αλλά ο Κάιλερ Μάρεϊ έκανε τρομερά πράγματα και επικράτησαν με 38-13. Ο Quarterback της Αριζόνα μοίρασε 4 touchdowns απέναντι στο Τένεσι που θεωρείται από τα φαβορί για το Super Bowl, αν και με τον Τέινχιλ στην θέση του QB φαίνεται πως έχουν ένα θέμα...

Η θεωρητικά χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, οι Χιούστον Τέξανς, πήραν μια άλλη ανέλπιστη νίκη επί του Τζάκσονβιλ με 37-21, με τον Τέιλορ να αναπληρώνει εξαιρετικά την θέση του Γουάτσον, ο οποίος μετά τα μπλεξίματα με τον Νόμο, έχασε την θέση του στην ομάδα.

Μίνι έκπληξη θεωρείται και η ήττα τον Μπάφαλο Μπιλς από το Πίτσμπουργκ. Αν και προηγήθηκαν με 13-0 στο ημίχρονο, ηττήθηκαν με 23-16, με τον Τ. Αλεν (φαβορί για το βραβείο του MVP φέτος) να κάνει ότι μπορεί απέναντι σε μια τρομερή άμυνα των Στίλερς, αλλά να μην είναι αρκετό.

Το Κάνσας πήρε το ντέρμπι με το Κλίβελαντ

Ματσάρα έγινε στο Κάνσας Σίτι όπου οι περσινοί φιναλίστ αντιμετώπισαν το Κλίβελαντ. Οι Μπράουνς και ο Μ. Μέιφιλντ έχουν μία από τις πλέον δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα και το έδειξαν απέναντι στους περσινούς φιναλίστ του Super Bowl (και φαβορί για τον τίτλο φέτος) καθώς προηγήθηκαν με 22-10 στο ημίχρονο και χρειάστηκε ένα touchdown του καλύτερου ΤΕ του πρωταθλήματος, Τράβις Κέλσι, από τα «μαγικά» χέρια του Μαχόμς (337 γιάρδες, 3 touchdowns).

Εντυπωσιακή πρεμιέρα έκαναν οι Λος Αντζελες Ραμς με τον Μάθιου Στάνφορντ στην πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα (321 γιάρδες, 3 touchdown) να συνεισφέρει τα μέγιστα για τη νίκη με 34-14 επί των Σικάγο Μπέαρς.

Εξίσου εντυπωσιακοί οι Σαν Φρανσίσκο 49ers επί του Ντιτρόιτ με 41-33, με τον Ν. Σάμουελ να καλύπτει 189 γιάρδες με 1 touchdown.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στο NFL

Τάμπα Μπέι – Ντάλας 31-29

Ατλάντα – Φιλαδέλφεια 6-32

Μπάφαλο – Πίτσμπουργκ 16-23

Σινσινάτι – Μινεσότα 27-24 (παρ.)

Ντιτρόιτ – Σαν Φρανσίσκο 33-41

Τένεσι – Αριζόνα 13-38

Ιντιάνα – Σιάτλ 16-28

Ουάσιγκτον – Λος Αντζελες Τσάρτζερς 16-20

Καρολίνα – Νιου Γιορκ Τζετς 19-14

Χιούστον – Τζάκσονβιλ 37-21

Κάνσας Σίτι – Κλίβελαντ 33-29

Νιου Ινγκλαντ – Μαϊάμι 16-17

Νέα Ορλεάνη – Γκριν Μπέι 38-3

Νιου Γιορκ Τζάιαντς – Ντένβερ 13-27

Λος Αντζελες Ραμς – Σικάγο 34-14

Τρίτη (03:15)

Λας Βέγκας - Βαλτιμόρη

 

Τελευταία Νέα