Στο γαλλικό κύπελλο σπάθης στο Στρασβούργο οι Γκουντούρα και Γεωργιάδου

Newsroom
Στο γαλλικό κύπελλο σπάθης στο Στρασβούργο οι Γκουντούρα και Γεωργιάδου

bet365

Οι Δώρα Γκουντούρα και Δέσποινα Γεωργιάδου θα αγωνιστούν στο γαλλικό κύπελλο σπάθης στο Στρασβούργο, προετοιμαζόμενες για το παγκόσμιο γκραν πρι της Ορλεάνης.

Η Δώρα Γκουντούρα (ΑΟ Αρίστων Παιανίας) και η Δέσποινα Γεωργιάδου (ΠΑΟ) συνεχίζουν την προετοιμασία τους με το βλέμμα στις σημαντικές διοργανώσεις που έρχονται, με πρώτο το παγκόσμιο γκραν πρι σπάθης γυναικών της Ορλεάνης στη Γαλλία (8-10/12).

Την τελευταία εβδομάδα την πέρασαν και οι δύο σε γαλλικό έδαφος. Η Γεωργιάδου συνέχισε την προετοιμασία της στη βάση της στην Ορλεάνη, μαζί με το δυνατό γκρουπ αθλητριών της ακαδημίας του Κρίστιαν Μπάουερ.

Η Δώρα Γκουντούρα, μέλος της Team Future της Bwin, με τη συνοδεία του ομοσπονδιακού προπονητή Θανάση Δελενίκα συμμετείχε σε προπονητικό camp στο Στρασβούργο.

Οι δύο κορυφαίες Ελληνίδες ξιφομάχοι που βρίσκονται στο Νο3 και Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης θα συναντηθούν το Σάββατο (26/11) στο Στρασβούργο για το γαλλικό κύπελλο σπάθης γυναικών μιας και αμφότερες είναι μέλη και γαλλικών συλλόγων.

Λόγω της θέσης τους στην παγκόσμια κατάταξη θα αγωνιστούν απευθείας στο κυρίως ταμπλό που θα διεξαχθεί το απόγευμα. Ο αγώνας αποτελεί για τις αθλήτριές μας ένα δυνατό προπονητικό τεστ εν όψει Ορλεάνης καθώς θα υπάρχουν αρκετές δυνατές αντίπαλες από τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ισπανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα