Ξιφασκία: Στο Αλγέρι η Εθνική γυναικών για το Παγκόσμιο κύπελλο

Newsroom
Ξιφασκία: Στο Αλγέρι η Εθνική γυναικών για το Παγκόσμιο κύπελλο

bet365

Το Παγκόσμιο κύπελλο σπάθης στις γυναίκες, ξεκινά σήμερα στο Αλγέρι, με τις Γκουντούρα και Γεωργιάδου να ψάχνουν άλλη μία διάκριση στο ατομικό.

Με τους προκριματικούς γύρους στο ατομικό ξεκινά το Παγκόσμιο κύπελλο σπάθης στη ξιφασκία, στο Αλγέρι.

Το ελληνικό ενδιαφέρον την πρώτη μέρα στρέφεται στη Μαρίνα Παΐζη (ΑΣ Βικτώρια) και στην Κλαίρη Μπένου (ΑΟ Αρίστων Παιανίας) που ξεκινούν την προσπάθειά τους στο ατομικό. Οι άλλες δύο Ελληνίδες, η Δέσποινα Γεωργιάδου (ΠΑΟ) και η Δώρα Γκουντούρα (ΑΟ Αρίστων Παιανίας και μέλος της Team Future της Bwin), θα αγωνιστούν την Παρασκευή 11/11 απευθείας στο κυρίως ταμπλό των «64».

Στο ομαδικό των γυναικών η ελληνική τετράδα θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ώστε να έχει και την καλύτερη δυνατή κλήρωση στις επόμενες διοργανώσεις που θα δώσουν και βαθμούς στο ranking για την Ολυμπιακή πρόκριση.

Ελληνικές συμμετοχές όμως θα έχουμε και σε άλλες κατηγορίες, σε Παγκόσμιο κύπελο. Στην διοργάνωση του ξίφους ασκήσεως στη Βόννη θα αγωνιστεί ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος αύριο, ενώ στην ίδια πόλη θα γίνει και το ξίφος μονομαχίας με τις συμμετοχές των Σάββα Καββαδία (ΠΑΟ) και τον Νίκου Τσώκα (ΟΞΙΦ).

Τέλος, στο Παγκόσμιο κύπελλο ξίφους μονομαχίας γυναικών στο Ταλίν, θα αγωνιστούν σήμερα στα προκριματικά οι Νικόλ Χατζησαράντου (ΑΟ Αρίστων Παιανίας), Ελευθερία Μιμιγιάννη (ΑΣΑΟ) και Πηνελόπη Νίκα (ΠΑΟ).

 

Τελευταία Νέα