Ξιφασκία: Καραμπάσης και Ρασπόπτση κυριάρχησαν στη Φλώρινα

Newsroom
Ξιφασκία: Καραμπάσης και Ρασπόπτση κυριάρχησαν στη Φλώρινα

bet365

Από τα τρία μέτωπα της αγωνιστικής δράσης το Σάββατο (5/11) ξεχώρισαν οι κυπελλούχοι U17 στη Φλώρινα.

Στην Φλώρινα πραγματοποιήθηκε το κύπελλο ξίφους μονομαχίας εφήβων-νεανίδων (U17).

Ο Κωνσταντίνος Καραμπάσης πρόσθεσε άλλο ένα κύπελλο στη φετινή συλλογή του μετά από αυτό του 1ου κυπέλλου Σεπτεμβρίου. Στον τελικό επικράτησε επί του συναθλητή του στον ΑΟ Αρίστων Παιανίας, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, με 15-12, ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν ο Δημήτρης Τσαλαμανιός (ΑΟ Αρίστων Παιανίας) και ο Απόστολος Βουλίκας (Ξιφομάχος).

Στις νεάνιδες η Νεφέλη Ρασπόπτση (ΟΞΙΦ) από τη 2η θέση τον Σεπτέμβριο πέρασε στην 1η και μάλιστα εντός έδρας, μιας και ο σύλλογός της διοργάνωνε τους αγώνες.

Στον τελικό επικράτησε επί της Ολυμπίας Καλημέρη (ΛΟ Βάρης) που κατέκτησε το αργυρό, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν η Δανάη Κασιμάτη (ΑΛ Ξιφασκίας Χανίων) και η Μελίνα Ρεντούμη (ΑΕ Μεσόγειος Ραφήνας).

Στο Ευρωπαϊκό κύπελλο σπάθης εφήβων στην Κωνσταντινούπολη, ο Γιώργος Φραδέλλος (ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων) ήταν η μοναδική ελληνική συμμετοχή στο ατομικό των εφήβων. Με τρεις νίκες και τρεις ήττες πέρασε στο κυρίως ταμπλό, εκεί όμως ηττήθηκε 15-12 από τον Βούλγαρο Πέλοφ.

Τέλος, στο ΟΑΚΑ έγιναν αγώνες «φιλίες και ευ αγωνίζεσθαι» για τις μικρές ηλικίες, με τους Χ.Γκούμα, Γ. Μουρτζάκη, Παναγιώτη Μπογέα και Δ. Ζούνο (όλοι του ΑΟΞ Αιγάλεω) στους παμπαίδες, ενώ στα κορίτσια κέρδισαν ανά κατηγορία οι Χέντβινγκ (ΑΣΑΟ) και Πετράκη (ΑΛ Ξιφασκίας Χανίων).

 

Τελευταία Νέα