Quizάρα για κούπα: Θυμάσαι τους σκόρερ στους τελικούς Champions League;

Quizάρα για κούπα: Θυμάσαι τους σκόρερ στους τελικούς Champions League;

bet365

Η ώρα της μεγάλης αγγλικής «μονομαχίας» ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι έφτασε (22:00, Cosmotesports1HD) και το G-Weekend σας βάζει στην προθέρμανση με το απόλυτο quiz. Μπορείς να βρεις και τους 62 διαφορετικούς σκόρερ σε τελικούς Champions League από το 1993 ως σήμερα;

Κόντρα στα εμπόδια του Covid-19, το φορτωμένο καλεντάρι, τα… σκάνδαλα τύπου European Super League και όλες τις δυσκολίες, η φετινή σεζόν του Champions League φτάνει αισίως στο τέλος της και η «αυλαία» πέφτει με το απόλυτο ματς της χρονιάς.

Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι κοντράρονται στον τρίτο αγγλικό «εμφύλιο» από καταβολής της διοργάνωσης με την τωρινή της ονομασία. Πεπ Γκουαρδιόλα για την πρώτη κούπα μετά από μια δεκαετία και την παρθενική στην ιστορία των Πολιτών, Τόμας Τούχελ για την πρώτη δική του σε δεύτερη σερί παρουσία μετά τον περσινό χαμένο τελικό ως προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μέχρι όμως να αρχίσει ο μεγάλος αγώνας στο «Ντραγκάο» (22:00, Cosmotesports1HD), ο οποίος και θα διεξαχθεί μπροστά σε περίπου 12.000 φιλάθλους (6.000 για κάθε ομάδα), το Gazzetta Weekend Journal σας βάζει στο κλίμα με το κατάλληλο quiz για την περίσταση.

Χρόνος; 10 λεπτά. Αποστολή; Να βρεις και τους 62 διαφορετικούς σκόρερ σε τελικούς στην εποχή του Champions League, από το 1993, δηλαδή, ως και τον τελικό του 2020. Εύκολο;

Για να γίνει πιο ξεκάθαρο, χωρίστηκαν οι σκόρερ ανά τελικό και δίπλα στο όνομα που ψάχνουμε θα έχετε ως βοήθεια την εθνικότητα του παίκτη.

Σημειώνεται ότι ως σωστή απάντηση πιάνεται το επίθετο του παίκτη στα ελληνικά, με ή χωρίς τόνους.

Ώρα για τελικό Champions League, ώρα για quiz!

 

Τελευταία Νέα