Ο Μανώλης Ισχάκης κάνει «restart» στη ζωή σου

Gazzetta team
Ο Μανώλης Ισχάκης κάνει «restart» στη ζωή σου

bet365

Ο Μανώλης Ισχάκης, ιδρυτής της μεθόδου «Holistic Result Transformational Coaching» βοηθάει μέσω σεμιναρίων να κάνει κάποιος... restart στη ζωή του μέσα από ειδικά σεμινάρια.

Πόσες φορές έχουμε αναλογιστεί πώς θα ήταν αν ξεκινούσαμε από την αρχή; Αν είχαμε στα χέρια μας μια δεύτερη ευκαιρία να ξεκινήσουμε μια νέα ζωή!

Το ερώτημα που προκύπτει σε μια τέτοια σκέψη είναι το εξής: Μπορεί πραγματικά να γίνει κάτι τέτοιο; Η απάντηση βρίσκεται στο βιωματικό σεμινάριο Restart που πραγματοποιεί ο Μανώλης Ισχάκης. Πρόκειται για τον ιδρυτή της μεθόδου Holistic Result Transformational Coaching και είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει η λέξη: Επανεκκίνηση!

Άλλωστε τώρα ίσως και να είναι η καλύτερη στιγμή για μια νέα αρχή. Η σταδιακή χαλάρωση των μέτρων προστασίας από την πανδημία, σε συνδυασμό με τη σταδιακή επαναλειτουργία της κοινωνίας και την οικονομίας, έρχεται να «κουμπώσει» με αυτό το σεμινάριο! Ουσιαστικά καλείται να δώσει την αυτοπεποίθηση και να προσφέρει γερές βάσεις ώστε να αφήσουν όλοι πίσω τις δυσκολίες που έζησαν αυτό το διάστημα.

Πώς λειτουργεί αυτή η μέθοδος Καταφέρνει να μεταμορφώσει τους συμμετέχοντες και τους βοηθά να «καθαρίσουν» το παρελθόν τους και να ζήσουν ελεύθεροι χωρίς ενοχές, φοβίες και απόρριψη. Είναι το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει ο άνθρωπος να ζει με έκφραση, ελευθερία και δύναμη ώστε να έχει ηρεμία στο μυαλό του. Ο Μανώλης Ισχάκης δραστηριοποιείται στο Λονδίνο αλλά η πανδημία τον έφερε ξανά στην Αθήνα.

Η μέθοδός του είναι πολυδιάστατη και μοναδική καθώς αντλεί και συνδυάζει γνώσεις από τη σύγχρονη θετική ψυχολογία, το NLP (Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός), την κβαντική φυσική, τη γλωσσολογία και τη φιλοσοφία. Μέσω αυτής έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ενεργοποιήσουν τον εγκέφαλό τους και να δημιουργήσουν εξαιρετική επιτυχία στη ζωή τους.

Μέσα από την ιστοσελίδα https://www.manolisischakis.gr/restart/ μπορεί κάποιος να κλείσει σεμινάριο για το δικό του «restart» και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom στις 21, 22 και 23 του μήνα, ενώ συνοδεύεται από bonus group coaching με τον Μανώλη Ισχάκη για έναν ολόκληρο μήνα στις ημερομηνίες 25/5, 31/5, 7/6, 14/6 και 21/6.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα