Μέχρι Το Πρωί... με τον Διαμαντή Διονυσίου

Δημήτρης Τομαράς
Μέχρι Το Πρωί... με τον Διαμαντή Διονυσίου

bet365

Ο Διαμαντής είναι ο μικρότερος γιος του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου. Είναι γεννημένος το 1977 και τα τελευταία 17 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά και αυτός με το τραγούδι, όπως δηλαδή και τα δύο αδέρφια του.

Το 2007 πήγε στην Αμερική με τα αδέρφια του, Άγγελο και Στέλιο για συναυλίες - αφιέρωμα στον πατέρα εκεί του παρουσιάστηκε μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση κι έμεινε για 10 χρόνια. Μετά επέστρεψε οριστικά στην Ελλάδα, αφού πέρασε κι ένα εξάμηνο στην Κύπρο, τραγουδώντας εκεί.

Πριν από λίγο καιρό (20/11/2020), μας συστήθηκε επίσημα από την Alpha Records με ένα remix στο τραγούδι Αυτό που ζω του Δημήτρη Κορδατζή και του Βασίλη Παπαδόπουλου. Τώρα ο Διαμαντής Διονυσίου έρχεται με ένα ολόφρεσκο τραγούδι σε ρυθμό latin rumba - που του έγραψε η Γιούλη Ηλιοπούλου και μελοποίησε ο καταξιωμένος Άγγελος Καλαβρυτινός - να μας θυμίσει πως η άνοιξη είναι εδώ και τα ωραία ανοίγονται μπροστά μας.

Την επιμέλεια παραγωγής έχει ο αδελφικός του φίλος, DJ Gonis (Κώστας Γόνης) και κυκλοφορεί από την Alpha Records.

Διαμαντής Διονυσίου – Μέχρι Το Πρωί

Μουσική: Άγγελος Καλαβρυτινός, Στίχοι: Γιούλη Ηλιοπούλου

Παραγωγή: Alpha Records

Διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:https://orcd.co/mehritoproi

YouTube link: https://youtu.be/10DlM4XIhZI

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED