«El Clasico» quiz: Ξέρεις τους κορυφαίους σκόρερ στα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα;

«El Clasico» quiz: Ξέρεις τους κορυφαίους σκόρερ στα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα;

bet365

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα κοντράρονται στο απόλυτο Clasico τίτλου (10/4, 22:00, Cosmotesports) και το G-Weekend σας βάζει στο κλίμα με ένα quiz ανάλογης δυναμικής. Μπορείς να βρεις τους 15 κορυφαίους σκόρερ των μεταξύ τους ντέρμπι;

Ελάχιστοι πίστευαν ή μπορούσαν να προβλέψουν στις αρχές του 2021 ότι το επερχόμενο Clasico θα είχε χαρακτήρα «τελικού» για τη μάχη του τίτλου, Γιατί η αλήθεια είναι πως Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης δεν «γέμιζαν» το μάτι μέχρι και το δεύτερο τρίτο της σεζόν και είχαν αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης να... αλωνίζει με διψήφια διαφορά στην κορυφή της La Liga, χρίζοντάς την φαβορί για το πρωτάθλημα (κυρίως) λόγω της δικής τους προβληματικής κατάστασης.

Ωστόσο, η διαφορά ψαλιδίστηκε: στο -1 για τη Μπάρτσα, στο -3 για τη Βασίλισσα. Και η υπόθεση «κούπα» στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα απέκτησε ξανά έντονο ενδιαφέρον και περνάει από το «Αλφρέδο Ντι Στέφανο», μέσα από την πολυαναμενόμενη κόντρα τους για τον δεύτερο γύρο της σεζόν (1-3 το ματς στο «Καμπ Νόου»).

Η απόλυτη ευρωπαϊκή τιτανομαχία της τελευταίας 10ετίας-15ετίας ζωντανεύει για 246η φορά (22:00, Cosmotesports2HD) και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν και του Ρόναλντ Κούμαν. Ποιος θα επικρατήσει και θα «βροντοφωνάξει» παρών στη διεκδίκηση των σκήπτρων; Θα έχουμε ισοπαλία-ισορροπία που θα ευνοήσει τους Ροχιμπλάνκος; Όλα τα ερωτηματικά θα λυθούν με το τέλος της αναμέτρησης.

Μέχρι την έναρξή της, όμως, τη μπάλα την έχει στην κατοχή του το Gazzetta Weekend Journal, με το κατάλληλο quiz για την περίσταση.

Έξι λεπτά. 15 σκόρερ, οι κορυφαίοι των κορυφαίων σε επίπεδο «Clasico», από το μακρινό παρελθόν, αλλά κι από το παρόν. Το 100% μοιάζει αδύνατον να επιτευχθεί κι όποιος κάνει τουλάχιστον το 11/15, αξίζει μια θέση στο πάνθεον των «διαβασμένων» για το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ευρώπης.

Ώρα για quiz!

 

Τελευταία Νέα