Ολυμπιακός και στατικές φάσεις: Σε τέσσερις αγώνες, έξι γκολ! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός και στατικές φάσεις: Σε τέσσερις αγώνες, έξι γκολ! (vids)

bet365

Από εκεί που ο Ολυμπιακός δεν αξιοποιούσε τις στατικές του φάσεις έφτασε στο σημείο να έχει στους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος έξι γκολ από αυτές με πρωταγωνιστές τους Φορτούνη και Βαλμπουενά!

Από το 3-0 με την ΑΕΚ και μετά και σε σύνολο τεσσάρων αγώνων ο Ολυμπιακός έχει πάρει έξι γκολ από στατικές φάσεις των παικτών του και φυσικά σημαντικά γκολ. Γκολ όπως με την ΑΕΚ αλλά και στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Εξ αυτών οι τέσσερις προήλθαν από τα πόδια του Ματιέ Βαλμπουενά. Οι άλλες δύο ήταν από τον Κώστα Φορτούνη, πρώτο παίκτη στις ασίστ για τους Πειραιώτες με οκτώ ασίστ τον αριθμό φέτος. Επί των ομαδικών στατιστικών πάντως ο Ολυμπιακός έχει τον πιο καλό συντελεστή γκολ ανά τελικές με 0.2363. Έχει την τοπ επίθεση με 43 γκολ και την κορυφαία άμυνα έχοντας δεχθεί 7 τέρματα.

Ειδικότερα οι φάσεις μία προς μία:

  • Με την ΑΕΚ το 2-0: Το γκολ βγαίνει μετά από φάουλ του Βαλμπουενά και φάση διαρκείας

  • Με την ΑΕΚ το 3-0: Ο Βαλμπουενά πήρε το πέναλτι από τον Σιμόες μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Πορτογάλου και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα

  • Με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός το 1-0: Κόρνερ ο Βαλμπουενά και γκολ με κεφαλιά ο Σεμέδο

  • Με τον Αστέρα Τρίπολης το 2-0: Κομπίνα με κόρνερ του Βαλμπουενά και σουτάρα του Καμαρά για το γκολ

  • Με τον Αστέρα Τρίπολης το 3-0: Φαουλάρα του Φορτούνη και τρομερό τέρμα

  • Με τον ΠΑΟΚ το 1-1: Κόρνερ ο Φορτούνης και κεφαλιά - γκολ ο Μπα, που ήταν το πρώτο του Αφρικανού στην καριέρα του με τον Ολυμπιακό

 

Τελευταία Νέα