Ποδαρικό με κουιζάρα: Ξέρεις τις φετινές «πρωταθλήτριες χειμώνα»;

Gazzetta team
Ποδαρικό με κουιζάρα: Ξέρεις τις φετινές «πρωταθλήτριες χειμώνα»;

bet365

Καθώς το 2021 ήρθε επίσημα στις ζωές μας και η ποδοσφαιρική σεζόν περνάει στο 2ο και καθοριστικό μισό, το πρωτοχρονιάτικο G-Weekend Journal δοκιμάζει τις γνώσεις σου με σούπερ quiz ανάμεσα στις πρωταθλήτριες χειμώνα από 35 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μπορείς να βρεις πάνω από 20;

Το 2020 έφυγε, το 2021 ξεκινά και μαζί του το β’ μέρος σε όλες τις ευρωπαϊκές λίγκες (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων). Μετά από ένα συμπυκνωμένο πρώτο μισό, λόγω της καθυστερημένης έναρξης στη σεζόν, τα πρωταθλήματα δεν έχουν… πολυτέλεια για χειμερινή διακοπή κι ακόμη και η Bundesliga ή η ρωσική Premier League επιστρέφουν στη δράση από τις πρώτες μέρες του νέου έτους. Ωστόσο, το δείγμα στην αγωνιστική περίοδο βρίσκεται ήδη στο 2/3 και μπορούμε να πούμε ότι είναι ασφαλές για να χαρακτηρίσει τις «ταχύτητες» κάθε λίγκας. Ξεκινώντας πάντα από την πρώτη θέση, η οποία στο τέλος κάθε χρονιάς σηματοδοτεί τον τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα».

Ενόψει, λοιπόν, της συνέχειας στην «φορτωμένη» σεζόν, το G-Weekend Journal σας προ(σ)καλεί στο απόλυτο quiz για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τις ομάδες που τερμάτισαν στην κορυφή για το 2020. Από τη Super League Interwetten και την Premier League μέχρι τη Serie B και το Νο36 της κατάταξης της UEFA, την Premier League της Βοσνίας (BPL), ήρθε η ώρα να τεστάρετε τις γνώσεις σας από τη φετινή σεζόν και να βρείτε και τις 35 πρωτοπόρους μέσα σε έξι λεπτά. Ορίζουμε τη βάση στο 20 και το «άριστα» στο 27-28, για να... ανέβει κάπως ο πήχης δυσκολίας.

Ώρα για Quiz και… Καλή Χρονιά!

 

Τελευταία Νέα