NBA: Τα δώρα του Άη Βασίλη στους διεκδικητές του τίτλου! (pics)

Νίκος Καρφής
NBA: Τα δώρα του Άη Βασίλη στους διεκδικητές του τίτλου! (pics)

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal επιλέγει τα δώρα που θα ζητούσαν από τον Άγιο Βασίλη οι διεκδικητές του τίτλου.

Γιορτινές μέρες έχουμε και σίγουρα αν είχαν τη δυνατότητα, οι διεκδικήτριες ομάδες του τίτλου θα ζητούσαν το… δωράκι τους από τον Άγιο Βασίλη.

Στο Gazzetta Weekend Journal σκεφτήκαμε τι δώρο θα ζητούσε ο καθένας και σας τα παρουσιάζουμε. Επιλέξαμε 11 ομάδες που έχουν περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου.

Πάμε να ξετυλίξουμε τα… δωράκια που θα παρακαλούσαν τον Άη Βασίλη να τους στείλει!

Μπακς

Σίγουρα θα ζητούσαν από τον Άγιο Βασίλη να βελτιώσει τις βολές και το midrange του Γιάννη. Και αναμφίβολα να επικεντρωθεί στον Μίντλετον και την κακή συνήθεια που έχει να τον ψάχνουμε στα playoffs. Ήδη έκανε ένα μεγάλο… δώρο και έστειλε τον Μπλέντσο στην Νέα Ορλεάνη. Σε ευχαριστούμε Άγιε Βασίλη. Συγγνώμη Έρικ. Και για να μην το ξεχάσω, κάνε λίγο πιο physical τον Μπρουκ Λόπεζ. Σέντερ είναι, ας μείνει και λίγο στη ρακέτα του και να αφήσει τα τριποντάκια.

Σέλτικς

Ένα ωραίο δώρο που θα μπορούσαν να πάρουν από τον Άγιο Βασίλη είναι να μην τραυματίζεται τόσο συχνά ο Κέμπα και να… εμφανίζεται στα κρίσιμα ματς των playoffs. Φυσικά ωραία θα ήταν να τους βγει ο Τόμπσον και να αποτελέσει το σέντερ-βράχο στην προσπάθεια για τίτλο. Να γίνει έστω για ένα-δύο ματς Γκαρνέτ. Μήπως ζητάνε πολλά;

Νετς

Πρώτα απ΄όλα να κρατηθούν μακριά από τραυματισμούς ο Ίρβινγκ με τον Ντουράντ. Και ίσως να σταματήσει τα… παλαβά του ο Uncle Drew και να επικεντρωθεί στο μπάσκετ. Ηρεμία Κάιρι, πρέπει να πάρεις και ένα πρωτάθλημα στο Μπρούκλιν. Άσε την επίπεδη Γη. Χαλάρωσε, ηρέμησε και όλα καλά θα πάνε. Με ή χωρίς θυμιάτισμα πριν από κάθε ματς.

Σίξερς

Το καλύτερο δώρο θα ήταν να μην… τρέμει ο Σίμονς κάθε φορά που σκέφτεται να σουτάρει για τρεις. Δεύτερο να γίνει ομαδικός ο Χάρις γιατί πολλές φορές δεν τη δίνει ούτε από το δεξί στο αριστερό. Και τρίτο ένα… ευχέλαιο να μην τραυματιστεί πάλι ο Εμπίντ μέσα στα playoffs.

Xιτ

Να δώσουν ένα… ζωμό στον Μπάτλερ για να μπορεί να παίζει 48 λεπτά σε ένα ματς. Τον λυπηθήκαμε πέρυσι που έλιωσε στο παρκέ κόντρα στους Λέικερς. Και να είναι υγιής ο Ντράγκιτς γιατί αξίζει να διεκδικήσει αυτό που δεν μπόρεσε πέρυσι στους τελικούς. Όσο για τον Μπαμ να φτιάξει και τρίποντο έτσι ώστε να είναι ανίκητος!

Ράπτορς

Λέοναρντ δεν υπάρχει, άρα τα κουκιά είναι μετρημένα. Σίγουρα από τον Άη Βασίλη θα ζητούσαν να μην επαναλάβει ο Σιάκαμ την κάκιστη περσινή postseason. Και δεύτερος να θυμηθεί ο ΒανΒλίτ τα όσα έκανε στα playoffs με Μπακς και Ουόριορς. Πως θα γίνει αυτό; Mα φυσικά να γίνει πάλι μπαμπάς! Και για τον Λάουρι, να κόψει λίγο το φαγητό (συγγνώμη Κάιλ).

Λέικερς

Να αντέξει ο ΛεΜπρόν και να βγάλει την ίδια ενέργεια μέσα στα playoffs όπως πέρυσι. Προσοχή και στους αστραγάλους του Ντέιβις που πέρυσι φλέρταρε πολλές φορές με τραυματισμό στην postseason, αλλά τη γλίτωσε. Και κάτι τελευταίο. Δεν νομίζω πως θα χαλούσε τον Βασιλιά να... ανταλλάξει τον Κάιλ Κούζμα. Πιστεύω βαθιά μέσα του θα το θέλει και ας υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Κλίπερς

Προς Θεού να μην προηγηθούν ποτέ σε σειρά με 3-1 γιατί θα τη χάσουν. Και να μην κοντραριστούν με τους Μάβερικς κάποια στιγμή στα playoffs. Κρίμα είναι να δουν εφιάλτες με τους μόλις 27 πόντους που έβαλαν και τους 77 που έφυγαν στο ημίχρονο. Και να... κλονοποιήσουν τον Λέοναρντ γιατί χωρίς εκείνον... ψάχνονται μέσα στο παρκέ.

Νάγκετς

Να… ντυθεί Χοακίν Φοίνιξ ο Νίκολα Γιόκιτς (Joker τον λένε και τον Σέρβο). Δηλαδή να ακολουθήσει το παράδειγμα του γνωστού ηθοποιού που πήρε το Οσκαρ. Όπου Όσκαρ βάλτε το δαχτυλιδάκι για τον Νίκολα Γιόκιτς. Ακόμα ένα… δωράκι από τον Άγιο Βασίλη θα ήταν να ξαναδούμε τον Τζαμάλ Μάρεϊ της φούσκας. Ο Τζαμάλ τότε έκανε αδιανόητα πράγματα.

Μάβερικς

Ένα… μαγικό φίλτρο για τα γόνατα του Πορζίνγκις, έτσι ώστε να μείνει μακριά από κακοτυχίες και να μην… κουβαλά πάλι ο Λούκα μόνος του. Και ένα… ζευγάρι μάτια ακόμα για τους φίλους των Μάβερικς, αφού τα 2 δεν φτάνουν για να βλέπουν τα… μαγικά του Ντόντσιτς.

Ρόκετς

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αυτό που ζητάνε οι Ρόκετς είναι να εξαφανίσει τα strip club για να μην ξεφαντώνει ο Τζέιμς Χάρντεν και χάνει τις προπονήσεις. Και έναν διατροφολόγο για τον Μούσια γιατί η… κοιλιά δεν κρύβεται. Πάντως θα ήταν η καλύτερη παρέα για ψησταριά, κοκορέτσια, κοντοσούβλια και παϊδάκια. Μεγάλε Μούσια είσαι ένας από εμάς.

Cover photo: Κώστας Τόπας
 

Τελευταία Νέα