Ολυμπιακός: Τα... up και τα down στο Champions League! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα... up και τα down στο Champions League! (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτισε το Champions League με 5 ήττες και μία νίκη και το G-Weekend καταγράφει παίκτες που «τράβηξαν κουπί» στον όμιλο αλλά κι αυτούς που... πέρασαν και δεν ακούμπησαν!

Προφανώς και πάνω απ' όλους σε αυτή την αγωνιστική διαδικασία μπαίνουν ο Χασάν με τον Καμαρά για τα 2 γκολ τους στον όμιλο, τα οποία και έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για την πρόκριση. Να δούμε όμως τους παίκτες έναν προς έναν.

Ζοσέ Σα: Έπαιξε 6 ματς με 540 λεπτά στους ομίλους. Κράτησε το μηδέν στη νίκη εντός με Μαρσέιγ.

Ρούμπεν Σεμέδο: Είχε 6 ματς με 529 λεπτά. Γενικότερα έδειξε πως παραμένει ο πιο καλός στόπερ του ρόστερ, όμως αποβλήθηκε με Πόρτο και θα χάσει το επόμενο ευρωπαϊκό ματς.

Παπέ Σισέ: Προσπάθησε αισθητά και με πάθος και είχε 6 ματς με 481 λεπτά. Έκανε και λάθη όμως όπως το πέναλτι στον Τοβέν.

Ουσεϊνού Μπα: Ο κορονοϊός τον έπληξε. Έπαιξε 3 ματς με 189 λεπτά.

Χοσέ Χολέμπας: Βασικός αριστερός μπακ με 5 ματς και 430 λεπτά. Λάθη σαν και αυτό που έκανε με το χέρι - πέναλτι με την Πόρτο δεν αρμόζουν στην εμπειρία του.

Ραφίνια: Ήταν ο βασικός δεξιός μπακ. Είχε 6 αγώνες με 540 λεπτά. Δεν ήταν ότι δεν πάλεψε αλλά και αυτός είχε συμμετοχή σε γκολ αντιπάλων όπως το 0-2 της Πόρτο. Είχε όμως καίρια συμμετοχή με κλέψιμο μαζί με τον Βαλμπουενά στη φάση του 1-0 του Χασάν.

Ρούμπεν Βινάγκρε: Είτε είναι στο ρόστερ είτε όχι δεν έχει καμία διαφορά. Έπαιξε 20 λεπτά σε 2 αγώνες.

Μοχάμεντ Ντρέγκερ: Πήγε να δείξει κάτι αλλά δεν βοήθησε αισθητά. Είχε 1 ματς με 66 λεπτά.

Γιαν Εμβιλά: Παρότι το τελευταίο διάστημα φάνηκε επηρεασμένος από τα συνεχή παιχνίδια ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στη φάση των ομίλων από κάθε άποψη. Είχε 6 ματς με 529 λεπτά.

Μαντί Καμαρά: Έχει σκοράρει στη Μασσαλία στο ματς με τη Μαρσέιγ. Κομβικότατο γκολ. Και φυσικά ήταν γκολάρα. Ο κορονοϊός δεδομένα τον επηρέασε αλλά παραμένει μία μεγάλη σταθερά και ένας πολύτιμος χαφ για τον Ολυμπιακό. Είχε 4 ματς με 288 λεπτά.

Πέπε: Ο Πορτογάλος είχε 3 ματς με 121 λεπτά. Φάνηκε λίγο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σίτι αλλά μέχρι εκεί. Δεν προσέφερε ιδιαίτερα.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Από τους πιο σταθερούς παίκτες των Πειραιωτών. Δεν απέφυγε και αυτός τα λάθη όμως, όπως το πολύ σημαντικό του λάθος που επιτρέπει στην Πόρτο να κάνει το 1-0 στο εντός έδρας της παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους. Είχε 6 ματς με 418 λεπτά.

Κώστας Φορτούνης: Σε σχέση με τον χρόνο του, τα 284 λεπτά σε 5 αγώνες, προσέφερε και προσέφερε αισθητά κυρίως στο δημιουργικό σκέλος και στο κράτημα της μπάλας. Έπαιξε μέχρι και ψευτοεννιάρι (σαν φορ). Επιπλέον είχε και συνεισφορά με το κουβάλημα της μπάλας και την πάσα στον Βρουσάι στη φάση του 0-1 του Καμαρά στη Γαλλία.

Ματιέ Βαλμπουενά: Έχει τη... χρυσή ασίστ στο τέρμα του Χασάν στο 1-0 με τη Μαρσέιγ. Είχε 3 αγώνες με 1 ασίστ σε 259 λεπτά. Χτυπήθηκε από θλάση και έτσι έχασε ευρωπαϊκά ματς.

Μπρούμα: Με δύο τουλάχιστον μυϊκούς τραυματισμούς δεν βοήθησε. Είχε 2 αγώνες με 64 λεπτά.

Γιώργος Μασούρας: Από τα βασικά... όπλα του Μαρτίνς κυρίως τακτικά και με πολλά... χιλιόμετρα και μεγάλη προσπάθεια. Είχε 6 αγώνες με 288 λεπτά.

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Ο Ολυμπιακός περίμενε και περιμένει περισσότερα από αυτόν. Και ο Σέρβος όμως πέρασε κορονοϊο. Είχε 4 αγώνες με 237 λεπτά.

Χιλάλ Σουντανί: Έπαιξε μόνο 34 λεπτά με 4 αγώνες. Προσβλήθηκε και εκείνος από τον κορονοϊό.

Μάριος Βρουσάι: Από τα σημαντικά κέρδη των τελευταίων αγώνων. Είχε 1 ασίστ (στο γκολ του Καμαρά στο 2-1 με τη Μαρσέιγ) και 187 λεπτά σε 3 αγώνες.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Ένας ακόμα παίκτης που επηρεάστηκε από τον κορονοϊό. Σε αντίθεση με πέρυσι φέτος δεν σκόραρε στη φάση των ομίλων. Είχε 5 αγώνες με 427 λεπτά.

Αχμέντ Χασάν: Ο μεγάλος σκόρερ με τη Μαρσέιγ αλλά και άτυχος με το πρόβλημά του, που καθιστά άγνωστο το πότε θα γυρίσει. Είχε 1 γκολ σε 3 ματς και 26 λεπτά.

Αυτοί που είτε βοήθησαν αισθητά, είτε ξεχώρισαν και είτε τράβηξαν... κουπί: Σα, Σεμέδο, Σισέ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ραφίνια, Χολέμπας, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Χασάν.

Αυτοί που είτε περίμενε παραπάνω ο Ολυμπιακός είτε δεν βοήθησαν καθόλου ή ελάχιστα: Πέπε, Ντρέγκερ, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βινάγκρε και Σουντανί.

 

Τελευταία Νέα