Quiz: Γνωρίζεις τις 54 ομάδες που έχουν παίξει στην Α’ Εθνική;

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Quiz: Γνωρίζεις τις 54 ομάδες που έχουν παίξει στην Α’ Εθνική;

bet365

Η Super League Interwetten άρχισε. Μπορείς να βρεις τις 54 ομάδες που αγωνίστηκαν στην πρώτη κατηγορία από το 1980 ως και σήμερα; Ευκαιρία να το αποδείξεις, στο παρακάτω quiz.

Είναι αυτή η καθιερωμένη στιγμή στο ποδοσφαιρικό καλεντάρι. Η έναρξη της νέας σεζόν, του νέου πρωταθλήματος που πάντα γεμίζει με φρέσκο αέρα και προσδοκίες τους Έλληνες φιλάθλους, πρωτίστως με επίκεντρo την ομάδα τους αλλά και συνολικά για μια εντυπωσιακή κούρσα με σπουδαία ντέρμπι και σασπένς.

Η Super League Interwetten βρίσκεται στην αφετηρία της και αποτελεί την 41η έκδοση της πρώτης κατηγορίας, από όταν έγινε αμιγώς επαγγελματική, τη σεζόν 1979-80.

Έκτοτε, 54 σύλλογοι έχουν δώσει τουλάχιστον μία φορά το «παρών» στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, 5 έχουν χριστεί πρωταθλητές και 21 έχουν συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ωστόσο, λόγω της έναρξης του πρωταθλήματος εμείς θα εστιάσουμε στον «χάρτη» των συμμετοχών στην α’ κατηγορία και εσείς θα… εξεταστείτε ανάμεσα στους 54 συλλόγους.

Σας δίνουμε 10 λεπτά, χρόνο υπέρ-αρκετό. Μπορείτε να βρείτε όλες τις ομάδες που έπαιξαν έστω για μία σεζόν στη Super League Interwetten/A’ Εθνική τα τελευταία 40 χρόνια;

Ώρα για αποδείξεις, ώρα για quiz!

Σημείωση: Σωστή απάντηση θεωρείται το όνομα της ομάδας΄με τόνο (αν έχει δύο λέξεις αρκεί η δεύτερη), με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και τα υπόλοιπα μικρά.

 

Τελευταία Νέα