Μπα - Σεμέδο: Άχαστο δίδυμο και με 0 παθητικό στα ντέρμπι που έπαιξαν μαζί! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μπα - Σεμέδο: Άχαστο δίδυμο και με 0 παθητικό στα ντέρμπι που έπαιξαν μαζί! (vid)

bet365

Οι Ρούμπεν Σεμέδο και Ουσεϊνού Μπα συγκροτούν ένα αμυντικό δίδυμο που γενικά δέχεται δύσκολα γκολ αλλά έχει βγάλει μαζί τέσσερα ντέρμπι πρωταθλήματος με απόλυτη επιτυχία!

Ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ φέτος στο πρωτάθλημα έχει μία νίκη και μία ισοπαλία. Ωστόσο στα ματς αυτά δεν ήταν βασικοί οι Ρούμπεν Σεμέδο και Ουσεϊνού Μπα.

Εκτός από τις πολύ καλές αμυντικές επιδόσεις του Αφρικανού υπάρχει και ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο σε σχέση με εκείνον. Στα ντέρμπι που έχει παίξει μαζί με τον Ρούμπεν Σεμέδο είναι... άχαστοι!

Ήταν βασικοί στο 0-1 της Τούμπας με το αυτογκόλ από το γύρισμα του Ραντζέλοβιτς. Ένα ματς καθοριστικό για να... κλειδώσει ο τίτλος για τον Ολυμπιακό φέτος στην Super League πριν καλά καλά μπούμε σε διαδικασία play offs.

Ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και στο 0-1 με τον Ελ Αραμπί στην Τούμπα για τα play offs. Έπαιξαν μαζί στο 1-0 επί του Παναθηναϊκού με τέρμα ξανά του Ελ Αραμπί (πάλι από συνεργασία του με τον Βαλμπουενά). Εσχάτως ήταν και το βασικό δίδυμο στόπερ στο εμφατικό 3-0 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ένα άλλο γνώρισμα ήταν πως από αυτά τα τέσσερα ματς τα τρία ήταν κεκλεισμένων των Θυρών. Το ένα με τον Παναθηναϊκό τον Γενάρη λόγω τιμωρίας των Πειραιωτών και τα άλλα με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ξανά ελέω του κορονοϊού. Ο Μπα ήταν μάλιστα εκείνος που... εξαφάνισε τον Μακέντα στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Για την... ιστορία οι δυό τους ήταν βασικοί και στο 2-0 με τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου (όπου πάλι δεν δέχθηκαν γκολ) ωστόσο η αναφορά έχει να κάνει με το πρωτάθλημα.

 

Τελευταία Νέα