Ολυμπιακός: Ο πεντάλογος του για την Τούμπα!

Ολυμπιακός: Ο πεντάλογος του για την Τούμπα!

bet365

Το G-Weekend στέκεται σε πέντε σημεία που μπορεί να έχουν την σημασία και την αξία τους για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στα πλέι οφ με το μεγάλο και απόλυτο βαθμολογικό προβάδισμα, ωστόσο όλος ο Οργανισμός θεωρεί ότι είναι σαν να ξεκινάει από το μηδέν. Υπό αυτήν την έννοια οι τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι σημαντικές και προφανώς και η πρεμιέρα στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ας επιχειρήσουμε να σταθούμε σε πέντε σημαντικά στοιχεία για το ματς αυτό.

1. Άμυνα: Ο Ολυμπιακός έχει να δεχθεί εκτός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο του 2019 και το παιχνίδι του 1-1 με τον Πανιώνιο. Έκτοτε δεν έχει δει την εστία του να παραβιάζεται ενώ με τον Μπα βασικό στην Λίγκα δεν δέχεται ποτέ γκολ σε εκτός έδρας αγώνα στην κατηγορία.

2. Το κίνητρο του Ελ Αραμπί και το πάθος του Ραντζέλοβιτς: Ο Γαλλομαροκινός δεν έχει βάλει ποτέ γκολ κατά του ΠΑΟΚ. Είναι από τις ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα που δεν έχει σκοράρει και δεδομένα είναι κάτι που θέλει πολύ. Επιπροσθέτως σε τέτοια ματς ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί στοιχεία όπως το πάθος του Ραντζέλοβιτς στο 0-1 της Τούμπας.

3. Ο Τσιμίκας: Έχει την σημασία του πως θα παρουσιαστεί ο Έλληνας αριστερός μπακ και για αγωνιστικούς λόγους αλλά και για το... πρέσινγκ που έχει δεχθεί με την μεταγραφική ζήτηση και τις ομάδες που τον θέλουν.

4. Η ετοιμότητα του Βαλμπουενά: Ο Γάλλος έχει δουλέψει πολύ στο διάστημα της διακοπής όμως θα πρέπει να φανεί το επίπεδο της ετοιμότητάς του μετά την παύση / διακοπή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

5. Η... δίψα του Φορτούνη: Ο Κώστας Φορτούνης έχει επανέλθει φορτσάτος και παρότι δεν θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι βασικός είναι ένας παίκτης που και πιο μεγάλο κίνητρο σε σχέση με πριν έχει αλλά και μπορεί να συμβάλλει στο δημιουργικό και το επιθετικό σκέλος.

 

Τελευταία Νέα