Ενέκο Καπίγια: Από το νοσοκομείο... σπρώχνει τον Αστέρα στα playoffs!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ενέκο Καπίγια: Από το νοσοκομείο... σπρώχνει τον Αστέρα στα playoffs!

bet365

Ο Ενέκο Καπίγια, από το νοσοκομείο στην Ισπανία όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση ρήξης χιαστού, μίλησε στο GWJ για το πώς περνάει το χρόνο του μακριά από τα γήπεδα, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που λαμβάνει και τις πρώτες του σκέψεις

Στις 4/1, έγινε γνωστό πως ο τραυματισμός του Ενέκο Καπίγια στο Περιστέρι, ύστερα από μια μονομαχία με τον Κατράνη, ήταν τόσο σοβαρή όσο φοβόντουσαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο Ισπανός αποχωρεί από το γήπεδο με κλάματα, έχοντας δίπλα του στο φορείο τον αρχηγό Ματίας Ιγκλέσιας.

Η στήριξη όλων στην ομάδα ήταν δεδομένη από την πρώτη στιγμή. Ωστόσο, τα λόγια του Γιάννη Καϋμενάκη στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ήρθαν να επιβεβαιώσουν - και προς τα έξω - όσα ήξερε κι ο παίκτης: Ότι στην ομάδα θα είναι δίπλα του σ' ό,τι κι αν χρειαστεί.

Στις 12/2, ο Καπίγια υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστού. Λίγες ώρες αφότου βγήκε από την πόρτα του χειρουργείου, μίλησε στο Gazzetta Weekend Journal για το χρόνο που περνάει δύσκολα μακριά από τα γήπεδα.

Παράλληλα, δηλώνει τη βεβαιότητά του για την είσοδο της ομάδας στην πρώτη 6άδα και λέει πως δεν έχει λόγια για να ευχαριστήσει τους πάντες στην ομάδα.

Καλησπέρα Ενέκο. Πώς πήγε η επέμβαση; Πως είναι το να μην κάνεις αυτό που αγαπάς τόσο πολύ;

Καλησπέρα, είμαι καλά. Πριν λίγο βγήκα από το χειρουργείο όπου ευτυχώς όλα πήγαν καλά (σ.σ. η συνέντευξη έγινε λίγες ώρες μετά το χειρουργείο). Φυσικά, δεν είμαι σε θέση να προπονηθώ ή να παίξω αλλά προσπαθώ να περνώ το χρόνο μου παρακολουθώντας αγώνες και ταινίες. Όλα είναι διαφορετικά...

Η πρώτη σου σκέψη όταν άνοιξες τα μάτια σου μετά το χειρουργείο;

Η πρώτη μου σκέψη ήταν να φύγω από το νοσοκομείο το συντομότερο δυνατόν. Φεύγω σε δύο μέρες (σ.σ. είναι ήδη σπίτι του) και από τη Δευτέρα (17/2) ξεκινώ αποθεραπεία ώστε να είμαι έτοιμος για την επόμενη σεζόν!

Πόσο σημαντικό είναι να ξέρεις ότι έχεις την απόλυτη στήριξη όλων σε μια τόσο δύσκολη στιγμή;

Οι συμπαίκτες μου και όλοι από την ομάδα με έχουν στηρίξει και αυτό το εκτιμώ πολύ. Πάντα με ενθάρρυναν και με υποστήριζαν, δεν έχω λόγια για να τους ευχαριστήσω για ό,τι έχουν κάνει για εμένα.

Δεν θέλουμε να σε κουράσουμε πολύ. Πιστεύεις ότι η ομάδα σου θα μπορέσει να βρεθεί στην πρώτη 6άδα και να μπει στα playoffs;

Είμαι βέβαιος για το ότι θα είμαστε στους πρώτους 6. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι πεπεισμένος ότι στα τρία εναπομείναντα ματς θα κάνουμε σπουδαία πράγματα. Εμπιστεύομαι πολύ αυτήν την ομάδα ανθρώπων, είναι απίστευτοι!

 

Τελευταία Νέα