Φορτούνης: Yπέφερε, έκλαψε, επέστρεψε! (vids & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Φορτούνης: Yπέφερε, έκλαψε, επέστρεψε! (vids & poll)

bet365

Με αφορμή το πρώτο παιχνίδι του Κώστα Φορτούνη με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο με την Καλαμάτα μετά τον περασμένο Ιούλιο, έναν μήνα που θέλει να ξεχάσει λόγω του τραυματισμού του, το G-Weekend ξεχώρισε και αναδεικνύει πέντε στιγμές του. Άλλες θέλει να ξεχάσει και άλλες όχι.

Το σοκ της 11ης Ιουλίου ήταν μεγάλο. Ήταν ένα σοκ όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Κώστας Φορτούνης, ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός και κατά πολλούς κορυφαίος Έλληνας στην θέση του θα έμεινε εκτός... μάχης για ένα διάστημα έξι μηνών μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με το Αμβούργο.

Ο Φορτούνης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο και ενώ αρχικά τα πράγματα δεν έδειχναν τόσο σοβαρά. Στις 20 Ιουλίου θα περνούσε την πόρτα του χειρουργείου. Και μετά ο... Γολγοθάς της επιστροφής για να μπορέσει να γυρίσει στις προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς στις 6 Γενάρη και να ξαναπαίξει πρώτη φορά στις 15 του ίδιου μήνα με την Καλαμάτα στο Κύπελλο. Ας δούμε όμως μία προς μία τις πέντε στιγμές του:

Πέμπτη 11 Ιουλίου: Ο Κώστας Φορτούνης από ένα μαρκάρισμα στο φιλικό του Ολυμπιακού με το Αμβούργο χτυπάει στο δεξί του γόνατο. Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για κάκωση όμως στην συνέχεια τα... μαντάτα δεν είναι καλά. Ρήξη πρόσθιου χιαστού και ο πιο σημαντικός τραυματισμός της καριέρας του ενώ είχε κλείσει νέο συμβόλαιο ζωής στον Ολυμπιακό. Ότι χειρότερο...

Τρίτη 16 Ιουλίου: Ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στο αγαπημένο του Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό να θέλει να του δείξει εμπράκτως το πόσο τον στηρίζει. Στιγμές συγκίνησης στο Καραϊσκάκη με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να αποθεώνουν τον Κώστα Φορτούνη την ώρα που στα matrix οι συμπαίκτες του, ο προπονητής του και ο Βασίλης Σπανούλης του εύχονταν γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. Ο Φορτούνης δεν άντεξε και λύγισε. Έκλαψε και ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο και την ομάδα του.

Σάββατο 20 Ιουλίου: Ο Κώστας θα χειρουργηθεί εκείνη την ημέρα από τον Χρήστο Θέο στο Metropolitan. Ο Φορτούνης εξαρχής είχε στο πλευρό του όλο τον Ολυμπιακό αλλά και αθλητές από άλλα τμήματα, όπως ο φίλος του, Βασίλης Σπανούλης.

Δευτέρα 6 Γενάρη: Όπως είχε διευκρινίσει και προαναγγήλει και ο ίδιος ο Κώστας μπαίνει για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων σε ένα διάστημα μικρότερο των έξι μηνών από τον τραυματισμό του. Όλη αυτή η δουλειά και η αποκατάσταση απέδωσαν. Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει.

Τετάρτη 15 Γενάρη: Το μεγάλο come back. Στο 52ο λεπτό του αγώνα Ολυμπιακός - Καλαμάτα που έληξε 4-1 μπαίνει στην θέση του Ραντζέλοβιτς, με τον Σέρβο να έχει χτυπήσει νωρίτερα. Αποθεώνεται και ενώ... χαμός είχε γίνει ακόμα όταν πρωτοσηκώθηκε για ζέσταμα στο Καραϊσκάκη. Χαρακτηριστικό ήταν πως όταν μπήκε, κοίταξε προς τον ουρανό και έκανε κίνηση με τα χέρια του ευχαριστώντας τον Θεό που είναι ξανά στα γήπεδα. Μεγάλες στιγμές για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη - που υπέφερε με τον τραυματισμό του, λύγισε, έκλαψε και πέρασε δύσκολα αλλά τα κατάφερε - σε μία επιστροφή που σημαίνει πολλά για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό. Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πει πως ο Έλληνας άσος είναι ο κορυφαίος παίκτης που έχει προπονήσει!

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll

 

Τελευταία Νέα