Οι 7 λόγοι που ο Φορτούνης κάνει συμβόλαιο ζωής στον Ολυμπιακό! (vids & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Οι 7 λόγοι που ο Φορτούνης κάνει συμβόλαιο ζωής στον Ολυμπιακό! (vids & poll)

bet365

Το G-Weekend αναλύει την υπόθεση του Κώστα Φορτούνη και παραθέτει τους επτά λόγους που αποφάσισε να κάνει νέο «χρυσό» συμβόλαιο στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ένα συμβόλαιο ζωής!

Περού - Βραζιλία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 220+ ειδικά! (21+)

Ο 26χρονος άσος έδειξε με εμφατικό τρόπο την περασμένη περίοδο ότι συνεχίζει να είναι ο κορυφαίος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος στην θέση του. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός (σ.σ. γεννημένος στις 16 Οκτωβρίου του 1992 στα Τρίκαλα) επέλεξε λοιπόν να κάνει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ένα deal τεσσάρων ετών με απολαβές που θα ξεπερνούν ακόμα και τα 6 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Το G-Weekend καταγράφει τους επτά λόγους που συμβαίνει αυτό:

1. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ: Το 2011 ο Φορτούνης αποφάσισε πως η καριέρα στην Γερμανία δεν του ταίριαζε πλέον και συμφώνησε να γυρίσει στον Ολυμπιακό, την ομάδα από όπου είχε αναδειχθεί από τις Ακαδημίες της. Μέσα σε λίγα χρόνια ο Ολυμπιακός ότι απλά τον... έφτιαξε αλλά τον εξέλιξε στον κορυφαίο Έλληνα μεσοεπιθετικό και αρχηγό των Πειραιωτών και της Εθνικής. Είναι κάτι που δεν ξεχνάει ο Τρικαλινός άσος. Συν ότι ο Ολυμπιακός του είχε δείξει πολύ καιρό τώρα πόσο ήθελε να συνεχίσουν μαζί.

2. Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Φορτούνης παρότι είναι χαμηλών τόνων δεν είναι ένας παίκτης που μπορεί να... περιοριστεί σχετικά με τους χρόνους συμμετοχής του. Η προοπτική του εξωτερικού θα μπορούσε να περάσει από το μυαλό του μόνο με συγκεκριμένες αγωνιστικές και όχι μόνο προϋποθέσεις και... εγγυήσεις. Στον Ολυμπιακό ξέρει πολύ καλά πως ήταν και ότι παραμένει πρωταγωνιστής και η ομάδα εξακολουθεί να βασίζεται πάνω του και να τον έχει ως ηγέτη της. Σε μία ομάδα όπου έχει βάλει 67 γκολ και έχει 60 ασίστ σε 196 αναμετρήσεις. Φέτος δε έδειξε πως είναι και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εθνικής και ότι πιο ποιοτικό διαθέτει μεσοεπιθετικά. Ποιος ξεχνάει εξάλλου την γκολάρα του με την Αρμενία;

3. Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕ ΕΝΑ... ΧΡΥΣΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ: Ναι τα λεφτά δεν είναι το παν, όμως ο Φορτούνης με το τρομερό συμβόλαιο που του προσέφερε ο Ολυμπιακός ένιωσε εμπράκτως την επιβράβευση στο πρόσωπό του. Ένα συμβόλαιο τεσσάρων ετών με απολαβές που ξεπερνούν τα 6 εκατ. ευρώ στο σύνολο μαζί με τα μπόνους. Μάλιστα θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας παίκτης στην Super League και 4ος πιο ακριβοπληρωμένος συνολικά μετά τους Μήτρογλου, Σωκράτη και Μανωλά.

4. Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε ξεχωρίσει χρόνια πριν την περίπτωση του Φορτούνη και ήταν ένα από τα μεγάλα προσωπικά του στοιχήματα. Οι δύο άνδρες έχουν μία δυνατή σχέση εμπιστοσύνης εδώ και πολύ καιρό και είναι κάτι που πάντα παίζει τον ρόλο του. Όπως επίσης πως ο Ολυμπιακός ήταν και παραμένει η ομάδα της καρδιάς του, με την οποία έχει δεθεί περισσότερο από κάθε άλλη.

5. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ: Σαφώς και δεν ήταν καλές όλες οι στιγμές του Ολυμπιακού στον Φορτούνη. Είχε δυσκολίες και ακόμα και με τον κόσμο της ομάδας και βίωσε αμφισβήτηση. Ωστόσο ένα πολύ σημαντικό μέρος του φίλαθλου κόσμου των Πειραιωτών συνεχίζει να έχει ένα ξεχωριστό δέσιμο μαζί του και να τον εκτιμάει σε μεγάλο βαθμό. Όταν λοιπόν σε ένα γήπεδο όπως το Καραϊσκάκη νιώθει ένας παίκτης σαν στο... σπίτι του δεν είναι εύκολο να το αφήσει.

6. ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ: Στον τωρινό Ολυμπιακό ο Φορτούνης έχει βρει και Έλληνες και ξένους παίκτες με τους οποίους έχει φτιάξει πολύ καλή χημεία εντός και εκτός γηπέδου. Περιπτώσεις όπως των Λάζαρου, Τοροσίδη, Μπουχαλάκη, Ποντένσε και όχι μόνο. Παράλληλα ο Κώστας Φορτούνης συνεργάστηκε εξαιρετικά πέρυσι με τον Πέδρο Μαρτίνς, προπονητή που τον πιστεύει πολύ και που τον θεωρεί από τους πιο κομβικούς παίκτες του, γεγονός που επίσης έχει μεγάλη σημασία για τον έμπειρο άσο.

7. ΟΙ ΟΙΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ: Ο Φορτούνης δεν είναι πια ο ίδιος παίκτης ούτε ο ίδιος ως νοοτροπία και αυτό φάνηκε από την περσινή χρονιά, οπότε και στις διακοπές του είχε κάνει ειδικό πρόγραμμα προπόνησης με τον γυμναστή των μεγάλων αστέρων, Γιανίκ Ομπενάουερ, για να παραμείνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αποτέλεσμα (σ.σ. σε συνδυασμό βέβαια και με την προετοιμασία του με τον Ολυμπιακό) ήταν η φοβερή χρονιά που έκανε (σ.σ. και ενώ ήταν και μες στους μεγάλους πρωταγωνιστές της τεράστιας πρόκρισης με την Μίλαν στο Europa), όμως παρότι έχει πάρει τίτλους με τον Ολυμπιακό του... στοίχισε ότι δεν το κατάφερε την αμέσως προηγούμενη σεζόν. Είναι λοιπόν και το προσωπικό του... πείσμα και μαζί και μεγάλο κίνητρο για επιστροφή στα τρόπαια εντός των ελληνικών συνόρων με την φανέλα του Ολυμπιακού.

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

 

Τελευταία Νέα