Ποια είναι η πιο γλυκιά... καραφλίτσα της Basket League; (poll)

Κάτια Πετροπούλου
Ποια είναι η πιο γλυκιά... καραφλίτσα της Basket League; (poll)

bet365

Μετά τους... μαλλιάδες της Basket League, το G-Weekend κάνει focus στις αξιολάτρευτες καραφλίτσες που μας έχουν κλέψει την καρδιά και σε καλεί να αναδείξεις την κορυφαία!

Η αλήθεια είναι πως αυτό το poll δημιουργήθηκε μετά από τρεις αφορμές:

1) Το σχετικό poll για το κορυφαίο μαλλί του πρωταθλήματος. Αφού έχουμε αυτούς με τις πιο εντυπωσιακές κόμες, γιατί να μην κάνουμε ένα και γι' αυτούς με το πιο... λαμπρό κεφάλι;

2) Τα σχόλια στο προαναφερθέν poll για τον Νικ Καλάθη που μας «πίεσαν» να δημιουργήσουμε αυτό εδώ.

και 3) Τα δικά μας αγόρια. Τομαράς (πρώτος και καλύτερος), Μελάγιες, Ντυμένος, Μαρούδας, Καραμάνος, Σωτηρόπουλος 1 και Σωτηρόπουλος 2 (συγχωρέστε αν λείπει κάποιος - Ζάλιαρη, ναι, κι εσύ στη λίστα είσαι κανονικά!) έχουν κι αυτοί τις... ανασφάλειές τους και πότε- πότε γίνονται αντικείμενο σχολιασμού στα γραφεία του gazzetta.gr. Εμείς, όμως, τους αντιμετωπίζουμε με αγάπη και τούτη εδώ η ψηφοφορία γίνεται και προς τιμήν τους!

Η... επανάσταση γίνεται εδώ, για να πάρουν οι αξιολάτρευτοι καραφλίτσες τη θέση που τους αξίζει. Δεν λέγονται, τυχαία, άλλωστε αυτά που διαβάζουμε κατά καιρούς σε άρθρα, ότι είναι πιο «δυνατοί, έξυπνοι, γεμάτη αυτοπεποίθηση και πετυχημένοι». Συν, ότι δεν πρόκειται ποτέ να κουρευτούν άσχημα!

Οι παρακάτω κύριοι ξεχωρίζουν στα παρκέ της Basket League με όσα κάνουν και το G-Weekend σε καλεί να στηρίξεις τον αγαπημένο σου με την ψήφο σου! Και να βάλεις και τους φίλους σου να το κάνουν, ε;

Υ.Γ.: Μην το κάνουμε πάλι ντέρμπι Σπανούλη - Καλάθη, εντάξει;

 

Τελευταία Νέα