Φτιάξε το Hall of Fame του ΠΑΟΚ! (poll)

Σταύρος Σουντουλίδης
Φτιάξε το Hall of Fame του ΠΑΟΚ! (poll)

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal δίνει την ευκαιρία στους φίλους του ΠΑΟΚ να φτιάξουν το δικό τους «ασπρόμαυρο» Hall of Fame, με τις ψήφους τους, μέσω μιας απλής διαδικασίας.

Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα (21+).

H ψηφιακή πλατφόρμα «Dugout», σύμφωνα με τα δικά της κριτήρια, δημιούργησε την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών του ΠΑΟΚ. Ποια είναι τα μέλη του «ασπρόμαυρου» Hall of Fame; Έχουμε και λέμε:

Κάτω από τα δοκάρια ο Βόσνιος Μλάντεν Φούρτουλα, στα δύο άκρα της άμυνας ο Αντρέ Βιεϊρίνια (δεξιά) και ο Κώστας Ιωσηφίδης (αριστερά), με κεντρικό αμυντικό τον Αρίσταρχο Φουντουκίδη και τον Φερνάντο Βαρέλα.

Οι δύο της μεσαίας γραμμής σε σχηματισμό 4-4-2 είναι ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Γιώργος Σκαρτάδος, ενώ ο Γιώργος Κούδας και ο Δημήτρης Παρίδης επιλέχθηκαν στα δύο άκρα.

Από την κορυφή της επίθεσης δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Σταύρος Σαράφης, που μαζί με τον Γιώργο Κωστίκο αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ βρήκε την ευκαιρία και κάλεσε, μέσω του Facebook, τον κόσμο της ομάδας να κάνει και τις δικές του επιλογές για τη στελέχωση της καλύτερης ενδεκάδας όλων των εποχών.

Σε μια γρήγορη ανάγνωση των σχολίων κάποιοι επέλεξαν στην ενδεκάδα τον Πάμπλο Γκαρσία, κάποιοι άλλοι τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ή τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και πάει λέγοντας…

Εμείς, πάντως, τον Αντρέ Βιεϊρίνια τον εντάξαμε στους μέσους και όχι στους αμυντικούς, ενώ προσθέσαμε και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες επιλογές!

Εσείς, λοιπόν, ποιοι πιστεύετε ότι ανήκουν στο «ασπρόμαυρο» Hall of Fame;

Η διαδικασία είναι απλή: Κάνε την επιλογή σου ανά θέση.

 

Τελευταία Νέα