Φορτούνης και Ομάρ το 52,4% των γκολ του Ολυμπιακού στην Super League! (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Φορτούνης και Ομάρ το 52,4% των γκολ του Ολυμπιακού στην Super League! (pics & poll)

bet365

Το G-Weekend αναδεικνύει την κομβική συμμετοχή των Κώστα Φορτούνη και Ομάρ Ελαμπντελαουί στην φετινή Super League καθώς οι δυο τους μόνο έχουν πάνω από το 50% των γκολ του Ολυμπιακού!

Επιθετικοί δεν είναι. Είναι όμως παίκτες με επιθετικογενή χαρακτηριστικά και ποιότητα. Ο καθένας τον ρόλο του. Στις πρώτες 14... στροφές της Super League ο Κώστας Φορτούνης με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί μοιράζονται δικαίως τον τίτλο του MVP του Ολυμπιακού.

Ο Ομάρ με 2 γκολ και 4 ασίστ σε 13 συμμετοχές, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 28,6% των φετινών τερμάτων των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα, που είναι 21 τον αριθμό. Ο Έλληνας διεθνής από την άλλη έχει 2 γκολ και 3 ασίστ, που σημαίνουν ποσοστό 23,8%. Οι δυο μαζί έχουν συμμετοχή στα γκολ του Ολυμπιακού σε ποσοστό της τάξεως του 52,4%! Αριθμός που... ζαλίζει για τα δεδομένα του ρόστερ και που δείχνει και την μεγάλη επίδραση και των δύο παικτών στο παιχνίδι του συλλόγου τους. Ο Νορβηγός μπακ παραμένει πρώτος σε ασίστ φέτος στο πρωτάθλημα και τον ακολουθεί ο Φορτούνης. Σε επίπεδο σκοραρίσματος μόνο ο Γκερέρο έχει παραπάνω γκολ, 3 στο σύνολο και ενώ έχει δώσει και 1 ασίστ.

Ακόμα και στο τελευταίο χρονικά ματς της Super League με την Λαμία ο Φορτούνης με τον Ομάρ είχαν συμμετοχή στο 3-0 είτε σκοράροντας είτε έχοντας συμμετοχή στην δημιουργία φάσης του γκολ. Στην Gallery δείτε τα stats τους στο πρωτάθλημα και πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

 

Τελευταία Νέα