Φοίνικας Σύρου: Πάνε για σπουδαία κίνηση με Τσίμερμαν οι «πειρατές» (vid)

Φοίνικας Σύρου: Πάνε για σπουδαία κίνηση με Τσίμερμαν οι «πειρατές» (vid)

bet365

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται ο Φοίνικας Σύρου, με τους Συριανούς να μιλάνε με τον διεθνή Γερμανό πασαδόρο, Γιαν Τσίμερμαν, ενώ ήδη έχουν κλείσει τον Ιταλό προπονητή, Φούλβιο Μπερτίνι.

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και στον Φοίνικα Σύρου μετά το φετινό League Cup που «έφαγαν»-κατέκτησαν και την 2η θέση που τερμάτισαν στο πρωτάθλημα, βάζουν πλώρη για ακόμα πιο ψηλά. Οι «πειρατές» ήδη συμφώνησαν με τον Ιταλό προπονητή, Φούλβιο Μπερτίνι, ο οποίος θα φέρει όπως όλα δείχνουν μαζί του και τον Σλοβάκο διαγώνιο, Πέτερ Μιχάλοβιτς, έναν παίκτη που είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Επίσης πάνε για μεγάλα πράγματα και στην πάσα, καθώς βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 28χρονο διεθνή Γερμανό, Γιαν Τσίμερμαν. Ο 28χρονος πασαδόρος που έχει παίξει ως συμπαίκτης με τον Μενέλαο Κοκκινάκη, φέτος ήταν στην μεγάλη Περούτζια ως δεύτερος πίσω από τον Τράβιτσα. Για τον Τσίμερμαν ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, ωστόσο οι Ιταλοί δεν τον άφησαν να φύγει.

Ο Τσίμερμαν ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπερλίν, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Φριντρισχάφεν, μετά στην United Volleys Rhein-Main, ενώ η πρώτη του έξοδος από την Γερμανία ήταν για την Γαλλία και την Πουατιέ. Στην συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του και την Μπερλίν, πήγε Βέλγιο και Μαασέικ, ενώ όπως αναφέραμε πέρσι έπαιξε σε Ιταλία και την σπουδαία Περούτζια.

Πρόκειται για έναν έμπειρο πασαδόρο με μεγάλες παραστάσεις που σίγουρα αν αποκτηθεί από τον Φοίνικα θα τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του που φυσικά είναι να διεκδικήσει και να κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους γίνεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα