Ολυμπιακός: Μεγάλη κίνηση με Τζούριτς ως κεντρικό οι «ερυθρόλευκοι» (vids)

Ολυμπιακός: Μεγάλη κίνηση με Τζούριτς ως κεντρικό οι «ερυθρόλευκοι» (vids)

Φώτης Καρακούσης
Ολυμπιακός: Μεγάλη κίνηση με Τζούριτς ως κεντρικό οι «ερυθρόλευκοι» (vids)

bet365

Σε μία εξαιρετικά σημαντική κίνηση προχώρησε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Μίταρ Τζούριτς προκειμένου να αγωνιστεί ως κεντρικός.

Μεγάλη κίνηση για τον Ολυμπιακό στην προσπάθειά τους να ενισχυθούν για το ερχόμενο πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Μίταρ Τζούριτς, με τον σπουδαίο αυτόν βολεϊμπολίστα να επιστρέφει στους Πειραιώτες μετά από 11 χρόνια, προκειμένου να αγωνιστεί ως κεντρικός. Στα 31 του ο Τζούριτς που έχει αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα, είναι ιδανικός ως κεντρικός, θέση στην οποία έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία, κατακτώντας και πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Συνολικά με του; «ερυθρόλευκους» πήρε 3 πρωταθλήματα και στην συνέχεια έκανε μεγάλη καριέρα ως διαγώνιος σε Τρεντίνο στην Ιταλία, Χάλκμπανκ στην Τουρκία, Σούγουον σε Ιαπωνία, ενώ επέστρεψε σε Ιταλία και Τρεντίνο και Βερόνα.

Το 2018-19 έπαιξε στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ ως διαγώνιος, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού και δεν έδειξε αυτά που περίμεναν οι Θεσσαλονικείς. Η Λιουμπλιάνα ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του και πλέον θα είναι ο Ολυμπιακός στον οποίο ξαναλέμε θα αγωνίζεται ως κεντρικός.

Μια σημαντική ενίσχυση, με τους Πειραιώτες να έχουν ήδη έναν κορμό με τον Έγκλεσκαλνς διαγώνιο, τον Μιγιαΐλοβιτς ακραίο, τον Στιβαχτή πάσα και τον Τζούριτς κεντρικό. Μένει να δούμε αν θα πάρουν Έλληνα κεντρικό (θα υπάρξουν συζητήσεις με τον Ανδρεάδη για παραμονή) και ξένο πασαδόρο ή θα θελήσουν να πάρουν ξένο κεντρικό και να έχουν και τη νέα χρονιά τον Στιβαχτή ως πρώτο. Σίγουρα θα πάρουν ξένο ακραίο που θα είναι ηγέτης όπως ο Φρομ.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα