ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσαν Πριγιέν και Κανέλλο οι «ασπρόμαυροι»

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσαν Πριγιέν και Κανέλλο οι «ασπρόμαυροι»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσαν Πριγιέν και Κανέλλο οι «ασπρόμαυροι»

bet365

Την απόκτηση του Γάλλου πασαδόρου Ζουλιέν Πριγιέν και του Έλληνα κεντρικού, Μκάκη Κανέλλου ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν τις μεταγραφικές τους κινήσεις με δύο ακόμα παίκτες μετά τον Εβάντρο. Συγκεκριμένα ανακοίνωσαν την συμφωνία με τον Γάλλο πασαδόρο Ζουλιέν Πριγιέν και τον Έλληνα κεντρικό, Μάκη Κανέλλο.

Η ανακοίνωση για τον Πριγιέν

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Julien Prigent, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος στις 6 Ιουλίου του 1995 στη Γαλλία, ο Julien Prigent αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 184cm.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2013-14, αγωνιζόμενος στη γαλλική Arago de Sete, με την οποία απέκτησε τις πρώτες του παραστάσεις στην κορυφαία κατηγορία του γαλλικού βόλεϊ.

Η σεζόν 2015-16 τον βρήκε στην εξίσου γαλλική, Avignon, στην οποία έμεινε για 1,5 χρόνο, για να συνεχίσει έπειτα στην Narbonne.

Η αγωνιστική περίοδος 2018-19, τον βρήκε με την φανέλα της Stade Poitevin Poitiers, με την οποία απέκτησε και τις πρώτες του παραστάσεις από ευρωπαϊκή συλλογική διοργάνωση, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Challenge Cup, κατακτώντας την τρίτη θέση.

Την σεζόν 2019-20, πρόσθεσε και τον πρώτο επαγγελματικό τίτλο της καριέρας του με την Stade Poitevin Poitiers, κατακτώντας το κύπελλο Γαλλίας, ενώ το πρωτάθλημα διακόπηκε πρόωρα λόγω της πανδημίας.

Ο Julien Prigent έρχεται για να αντικαταστήσει τον Filip Despotovski, δίνοντας στο παιχνίδι του Δικεφάλου χαρακτηριστικά τα οποία έλειπαν από τα πρώτες αναμετρήσεις όσον αφορά την «οργάνωση» του παιχνιδιού.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Julien Prigent δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Όλα κύλησαν πολύ γρήγορα στο να έρθω στον ΠΑΟΚ. Είχαμε μία επικοινωνία με τον Μενέλαο Κοκκινάκη, και αφού ρώτησε για τα νέα μου, με ρώτησε πως μου φαίνεται η προοπτική του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια μίλησα με την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, και η απόφαση ήταν εύκολη. Είμαι χαρούμενος, και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον ΠΑΟΚ που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα. Ελπίζω να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση μας από την Κυριακή. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα».

Bienvenue Julien!

Η ανακοίνωση για τον Κανέλλο

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Μάκη Κανέλλο, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος στις 25 Αυγούστου του 1987, ο Μάκης Κανέλλος αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 201cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο του βόλεϊ την αγωνιστική περίοδο 2005-06 με την φανέλα της Μεταμόρφωσης. Η επόμενη χρονιά (2006-07) τον βρήκε στον Αετό Σκύδρας.

Στην μεγάλη κατηγορία ξεκίνησε να αγωνίζεται την σεζόν 2007-08 και έπειτα, περνώντας από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τον Ολυμπιακό, ενώ τη σεζόν 2012-13 πραγματοποίησε την πρώτη του θητεία στα ασπρόμαυρα, φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αγωνιζόμενος σταθερά στην κορυφαία κατηγορία της χώρας μας, ο Μάκης Κανέλλος πέρασε από τον Παμβοχαϊκό, τον Παναθηναϊκό, τον Ηρακλή Χαλκίδας και την ΑΕΚ. Η σεζόν 2019-20 τον βρήκε στις Κυκλάδες, αγωνιζόμενος με την φανέλα του Φοίνικα Σύρου, προσθέτοντας παράλληλα ακόμα μία ομάδα στο «βαρύ» βιογραφικό του.

Η πανδημία και η διακοπή του πρωταθλήματος της Volleyleague για μεγάλο διάστημα, ανάγκασε τον Μάκη Κανέλλο να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο εξωτερικό για πρώτη φορά. Έτσι, αγωνίστηκε στην IBB Polonia London από την Αγγλία.

Διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας μας, μετράει πολλές εμφανίσεις σε σημαντικές διοργανώσεις με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Μάκης Κανέλλος συμπληρώνει το «καρέ» των κεντρικών, καθώς μαζί με τους Άγκανιτς, Τακουρίδη και Παπαλεξίου θα συνθέσει το κέντρο του Δικεφάλου για την φετινή σεζόν.

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, ο Μάκης Κανέλλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Είμαστε αντιμέτωποι με μία δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, με τις συνθήκες να είναι εξαιρετικά ιδιαίτερες. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Σημαντικό με το νέο φορμάτ του πρωταθλήματος είναι η ομάδα να παίρνει βαθμούς, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, την Διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου».

Καλώς ήρθες ξανά Μάκη!

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα