ΠΑΟΚ: Ενίσχυση στο κέντρο με Κανέλλο

ΠΑΟΚ: Ενίσχυση στο κέντρο με Κανέλλο

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΟΚ: Ενίσχυση στο κέντρο με Κανέλλο

bet365

Μετά τον Εβάντρο ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την ενίσχυσή του. Οι Θεσσαλονικείς συμφώνησαν με τον 33χρονο κεντρικό, Μάκη Κανέλλο που θα πλαισιώσει τους Άγκανιτς, Τακουρίδη και Παπαλεξίου.

Η ενίσχυση του ΠΑΟΚ συνεχίζεται στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι Θεσσαλονικείς μετά την απόκτηση του Εβάντρο που αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα (δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στον Άγιο Θωμά), συμφώνησαν με τον 33χρονο κεντρικό, Μάκη Κανέλλο προκειμένου να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο στο κέντρο.

Ο Κανέλλος που μέχρι τώρα αγωνιζόταν στην Αγγλία και τον IBB Πολόνια του Βαγγέλη Κουτουλέα, έχει περάσει και πάλι από τον ΠΑΟΚ την περίοδο 2012013. Ο Κανέλλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό και στην συνέχεια έπαιξε σε: Α.Ο. Μεταμόρφωσης, Αριστοτέλη Σκύδρας, Ηρακλή, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παμβοχαϊκό, Παναθηναϊκό, Ηρακλή Χαλκίδας, Α.Ε.Κ., Παμβοχαϊκό.

Όσον αφορά τους τίτλους, ο ύψους 2.01 βολεϊμπολίστας που έχει 38 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα, έχει κατακτήσει 1 πρωτάθλημα, 2 Σούπερ Καπ και 1 Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης. Ο Κανέλλος αποκτήθηκε για να ενισχυθεί στο κέντρο ο ΠΑΟΚ που πλέον σε αυτή τη θέση βέβαια και τους Άγκανιτς, Παπαλεξίου και Τακουρίδη.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα