Απόφαση ΓΓΑ για εξαίρεση αθλητών από την 7ημερη καραντίνα

Απόφαση ΓΓΑ για εξαίρεση αθλητών από την 7ημερη καραντίνα

Gazzetta team
Απόφαση ΓΓΑ για εξαίρεση αθλητών από την 7ημερη καραντίνα

bet365

Όπως γνωστοποίησε η Volley League, η ΓΓΑ ανακοίνωσε πως οι αθλητές που έρχονται από το εξωτερικό εξαιρούνται από την επταήμερη καραντίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θέμα: "Εξαίρεση του οριζόμενου επταήμερου υποχρεωτικού προληπτικού περιορισμού κατ’ οίκον για αθλητές / τριες και συντελεστές αγώνων που εισέρχονται από την αλλοδαπή".

Στο πλαίσιο της απρόσκοπτης λειτουργίας των αθλητικών διοργανώσεων και κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, οι αθλητές/τριες καθώς και οι συντελεστές αγώνων οι οποίοι εισέρχονται από την αλλοδαπή δύνανται να εξαιρούνται του οριζόμενου επταήμερου υποχρεωτικού προληπτικού περιορισμού κατ’οίκον, καθώς εφαρμόζεται ο εβδομαδιαίος προληπτικός εργαστηριακός έλεγχος με τεστ COVID.

Για τον σκοπό εφαρμογής της ως άνω εξαίρεσης, οι Ομοσπονδίες ή Διοργανώτριες Αρχές μεριμνούν για την κοινοποίηση των ακόλουθων στοιχείων των αθλητών ή συντελεστών που εισέρχονται στη χώρα μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με κοινοποίηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση[email protected] της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού: Ονοματεπώνυμο Αρ.Διαβατηρίου ή Α.Δ. Ταυτότητας Ημερομηνία εισόδου στη χώρα Αιτιολογία.
Τα ανωτέρω στοιχεία προωθούνται προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, προκειμένου να δοθεί έγκριση εξαίρεσης. Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης επί του αιτήματος, οι Ομοσπονδίες και Διοργανώτριες Αρχές θα ειδοποιούνται εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα