ΕΣΑΠ: Έστειλε επιστολή ζητώντας έναρξη πρωταθλήματος και περιμένει

Gazzetta team
ΕΣΑΠ: Έστειλε επιστολή ζητώντας έναρξη πρωταθλήματος και περιμένει

bet365

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος ζητάει η ΕΣΑΠ με επιστολή που έστειλε στον Υπουργό Υγείας Πρόνοιας κ. Βασίλη Κικίλια, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά και την επιστημονική Επιτροπή λοιμοξιολόγων ΕΕΟΔΥ.

Η ΕΣΑΠ απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας Πρόνοιας κ. Βασίλη Κικίλια, τον Υφυπουργο Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά και την επιστημονική Επιτροπή λοιμοξιολόγων ΕΕΟΔΥ στην οποία αναλύει τα επιχειρήματα του αιτήματος για έναρξη των προπονήσεων των 8 ομάδων της Volley League ανδρών.

Η αποστολή της επιστολής αποφασίστηκε από κοινού στην τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ με τον ΓΓΑ κ.Γιώργο Μαυρωτά και υγειονομικούς εκπροσώπους της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου.

Η ΕΣΑΠ αναμένει την απάντηση των υγειονομικών αρχών σε εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα