ΠΑΟΚ: Κράτησε τον Βαν ντεν Ντρις ο «δικέφαλος του βορρά»

ΠΑΟΚ: Κράτησε τον Βαν ντεν Ντρις ο «δικέφαλος του βορρά»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Κράτησε τον Βαν ντεν Ντρις ο «δικέφαλος του βορρά»

bet365

Παίκτης του ΠΑΟΚ και την ερχόμενη χρονιά θα είναι ο Μπραμ Βαν ντεν Ντρις, με τον «δικέφαλο του βορρά» να ανακοινώνει την συμφωνία με τον Βέλγο διαγώνιο.

Στον Βέλγο Μπραμ Βαν ντεν Ντρις θα στηριχθεί και την ερχόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς όπως ήταν ήδη γνωστό ανακοίνωσαν την παραμονή του έμπειρου διαγώνιου. Με τον παίκτη είχαν συμφωνήσει πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά ενώ ο ίδιος ήθελε να κατέβει να παίξει στο φάιναλ-φορ, προτιμήθηκε να μην παίξει προκειμένου να μην διακινδυνέψει πιθανό τραυματισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την συμφωνία με τον Βαν ντεν Ντρις έχει ως εξής: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Bram Van Den Dries, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο 31χρονος βελγικής καταγωγής διαγώνιος, ήρθε στην Θεσσαλονίκη την περσινή αγωνιστική περίοδο βοηθώντας τα μέγιστα στην επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ.

«Να κερδίσω τίτλο με τα ασπρόμαυρα»

Μετά την συμφωνία ανανέωσης, ο Bram Van Den Dries δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Η Θεσσαλονίκη αρέσει σε μένα και την οικογένεια μου πολύ, για αυτό όταν μου ζήτησαν να μείνω δεν είχα τον παραμικρό ενδοιασμό, επειδή θέλω να κερδίσω τρόπαια με τα «ασπρόμαυρα». Πιστεύω θα έχουμε ομάδα η οποία θα κάνει πρωταθλητισμό, θα δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω θα το πετύχουμε!».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα