Υπογράφουν τις επεκτάσεις οι παίκτες, περιμένουν το υγειονομικό πρωτόκολλο

Υπογράφουν τις επεκτάσεις οι παίκτες, περιμένουν το υγειονομικό πρωτόκολλο

bet365

Στην τελική ευθεία για να συνεχιστεί είναι η Volley League, με τους παίκτες αύριο Κυριακή να υπογράφουν την επέκταση συμβολαίων τους και πλέον περιμένουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακόμα πιο κοντά για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί θα είναι από αύριο Δευτέρα η Volley League. Αυτό θα γίνει γιατί δόθηκε λύση στις επεκτάσεις συμβολαίων των παικτών. Θυμίζουμε πως τα συμβόλαια έληγαν 15 και 31 Μαΐου και τελικά υπήρξε συμφωνία των ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ για να επεκταθούν μέχρι και τις 15 Ιουλίου. Τα συμβόλαια αύριο θα είναι στα χέρια των ΤΑΑ και μετά θα πέσουν και οι υπογραφές από τους βολεϊμπολίστες.

Επίσης μετά και την σημερινή ενημέρωση της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ από Δευτέρα θα μπορούν και τυπικά να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις με μπάλα. Από την άλλη όμως δεν είναι έτοιμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, κάτι που όπως γράψαμε και χθες θα είναι μέσα στην βδομάδα. Αυτό είναι και το τελευταίο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεραστεί, προκειμένου να έχουμε την συνέχιση της Volley League, με τους παίκτες να ξεκαθαρίζουν πως θέλουν μέχρι την έναρξη των αγώνων να έχουν υποβληθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι σε ένα τεστ κορονοϊού.

Θυμίζουμε και πάλι πως τα ματς της ημιτελικής φάσης θα γίνουν στο ΟΑΚΑ, όπου Ολυμπιακός-Φοίνικας και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός θα παλέψουν για την είσοδο στον τελικό η οποία θα κριθεί στις δύο νίκες. Στον τελικό τα ματς θα γίνουν στις έδρες των φιναλίστ με τον τίτλο να κρίνεται και πάλι στις δύο νίκες.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα