Στην Ορεστιάδα ο Βραζιλιάνος Μπουιάτι

Newsroom
Ο Μπουιάτι

bet365

Στην Ορεστιάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Άθλου βρίσκεται ο Ρενάν Ζανάτα Μπουιάτι, με τον Βραζιλιάνο διαγώνιο να είναι η πρώτη άφιξη ξένου για τους ακρίτες.

Ο Βραζιλιάνος σουπερστάρ, Ρενάν Ζανάτα Μπουιάτι άνοιξε τον «χορό» των αφίξεων στην Ορεστιάδα των νεοαποκτηθέντων αθλητών του Άθλου Ορεστιάδας.

Ο 33χρονος διεθνής διαγώνιος της Βραζιλίας, μετά από ένα μαραθώνιο ταξίδι Σάο Πάολο – Παρίσι- Αθήνα έφτασε με τη σύζυγό του Αντριάνα το βράδι του Σαββάτου 12/8 στην Αλεξανδρούπολη, από όπου ο υψηλότερος βολεϊμπολίστας στην ιστορία του Ελληνικού βόλεϊ, μετέβη οδικώς στην Ορεστιάδα, όπου εγκαταστάθηκε στο νέο του σπίτι.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” το ζεύγος Μπουιάτι υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Τσολακίδης και το μέλος του ΤΑΑ, Αθανάσιος Σπαθόπουλος.

Τις προσεχείς ημέρες ο Βραζιλιάνος γίγαντας (2.17μ) θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενόψει της επίσημης έναρξης (21/8) της προετοιμασίας του Άθλου Ορεστιάδας για την νέα απαιτητική σεζόν της Volleyleague ανδρών 2023-2024, υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου προπονητή της ομάδας μας, Κριστιάν Τσιτιγκόι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα