Ανδρεόπουλος: «Ξέρουμε τι μας έχει συμβεί, πρέπει να βρούμε τον τρόπο να γίνουμε και πάλι πρωταθλητές» (vid)

Newsroom
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, ανέφερε πως στο «τριφύλλι» ξέρουν τι έχει συμβεί και πως θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να επιστρέψουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε και την 3η ήττα από τον ΠΑΟΚ και έμεινε εκτός τελικού του πρωταθλήματος με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να αναφέρει τα εξής μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ: «Προσπαθήσαμε σήμερα αλλά όχι όπως θα έπρεπε. Κάναμε προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και δίκαια προχωράει στους τελικούς. Το τι φταίει μπορεί να το κρίνει μόνο ο οργανισμός του Παναθηναϊκού, οι φίλαθλοι, η διοίκηση και η ομάδα. Αυτό είναι μεταξύ μας, ξέρουμε τι μας έχει συμβεί. Θέλω να πω στους φίλαθλους του Παναθηναϊκού ότι όλα έχουν αναλυθεί και συζητηθεί, ξέρουμε τι έχει συμβεί. Από την άλλη είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί, δεν τα καταφέραμε σε τρεις ημιτελικούς ωστόσο ήμασταν στους ημιτελικούς. Πρέπει να βρούμε τρόπο να γίνουμε πάλι πρωταθλητές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα