Στηρίζει Καζάζη ο Φοίνικας

Στηρίζει Καζάζη ο Φοίνικας

Newsroom
Στηρίζει Καζάζη ο Φοίνικας

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Φοίνικας Σύρου ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή και πως στηρίζει τον Δημήτρη Καζάζη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Φοίνικα έχει ως εξής: «Τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, συνεδρίασε το ΤΑΑ του Φοίνικα Σύρου ONEX όπου συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα του Συλλόγου και της Ομάδας.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης αυτής, μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα που προέκυψε σχετικά με τη δημοσίευση στον Τύπο για επικείμενη απομάκρυνση του προπονητή της Ομάδας. Μετά από αυτό, η Διοίκηση αποφάνθηκε ότι, παρόλο που ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ δεν συνηθίζει να ασχολείται ή να απαντά σε ανυπόστατα και ατεκμηρίωτα δημοσιεύματα στον Τύπο, όμως επειδή τις τελευταίες ημέρες έχει εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον και ερωτήματα από πολλές πλευρές για το θέμα αυτό, οφείλει προς αποκατάσταση της αλήθειας να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση πως δεν υφίσταται κανένα θέμα αντικατάστασης του προπονητή της ομάδας.

Επίσης, καλό θα ήταν να μην βλέπουν το φως της δημοσιότητας τέτοιου είδους αβάσιμα και ατεκμηρίωτα θέματα γιατί δεν ωφελούν κανέναν πόσο δε μάλλον το ίδιο το άθλημα του βόλεϊ και τα αθλητικά ιδεώδη που αυτό πρεσβεύει. Παροτρύνει δε κάθε ενδιαφερόμενο να διασταυρώνει τις πηγές του και να τεκμηριώνει οποιοδήποτε δημοσίευμα αφορά Ομάδα αλλά και το βόλεϊ γενικότερα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα