Τζουλιάνι: «Να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς, για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας»

Newsroom
Τζουλιάνι: «Να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς, για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας»

bet365

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, μίλησε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως οι παίκτες του έχασαν τη συγκέντρωση τους και πως αυτό το ματς πρέπει να αξιοποιηθεί για να βελτιώσουν το παιχνίδι τους οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με ανατροπή από τον Παναθηναϊκό (3-2 σετ) στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν στη Volley League. Ο προπονητής των Πειραιωτών Αλμπέρτο Τζουλιάνι παραχώρησε δηλώσεις μετά το ματς και στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του, ενώ τόνισε πως αυτό το ματς πρέπει να αξιοποιηθεί για να βελτιώσουν το παιχνίδι τους οι Ερυθρόλευκοι.

«Παίξαμε βόλεϊ στο επίπεδο μας για δύο σετ, όμως μετά από κάποιες καταστάσεις χάσαμε τη συγκέντρωση μας, δεν ήταν δικαιολογία ότι δεν ήμασταν πλήρεις σε αυτό το παιχνίδι. Τώρα, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς, για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ιταλός τεχνικός.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα