Volley League: Εκκίνηση από το Ζηρίνειο στο νέο πρωτάθλημα

Newsroom
Volley League: Εκκίνηση από το Ζηρίνειο στο νέο πρωτάθλημα

bet365

Από το Ζηρίνειο γυμναστήριο και τον αγώνα της Κηφισιάς με τον Αριστοτέλη Σκύδρας ξεκινά η Volley League, το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής.

Στο Ζηρίνειο και στον αγώνα μεταξύ του Α.Ο.Π. Κηφισιάς και του Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλη Σκύδρας θα γίνει χρονικά το πρώτο σερβίς της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League, το Σάββατο (22/10).

Στην Κηφισιά κάνουν επίσημο ντεμπούτο οι Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιώργος Στεφάνου. Στόχος είναι να αξιοποιηθεί η έδρα του Ζηρίνειου και να πιεστεί η υποδοχή του αντιπάλου.

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης είπε για την πρεμιέρα: «Θεωρώ ότι είμαστε έτσι ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι σε μια ομάδα που δεν ξέρουμε πώς θα αγωνιστεί. Αυτό εμάς δεν μας επηρεάζει την προσπάθεια και τη συγκέντρωσή μας. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι πάντα ιδιαίτερη και μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε υγιείς και εύχομαι να μπούμε το δεξί στο νέο πρωτάθλημα».

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας κάνει ντεμπούτο στην επαγγελματική κατηγορία αλλά έχει τρεις παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά το Ζηρίνειο και την Κηφισιά.

Ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου έχει αγωνιστεί στην Κηφισιά πριν από 10 χρόνια τη σεζόν που η Κηφισιά ήταν φιναλίστ του Λιγκ Καπ. Επίσης ο Σωτήρης Συναδινός τη σεζόν 2019-20 και ο Δημήτρης Παλαιολόγος τη σεζόν 2021-22 φόρεσαν τη φανέλα του Α.Ο.Π.Κ.

Ο προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας, Παναγιώτης Σδραυκάκης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Οι παίκτες ζουν για να παίζουν βόλεϊ και διψούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η ομάδα μας έχει έναν και μοναδικό στόχο, την παραμονή στη κατηγορία.

Έχουμε το κατάλληλο υλικό για να πετύχουμε τον στόχο μας.Όλα βέβαια έρχονται μέσα από τη δουλειά και οι προπονήσεις μας είναι ο καθρέπτης για τα αποτελέσματα».


Στη Σύρο ο Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ υποδέχεται το νεοφώτιστο Άθλο Ορεστιάδας στο δεύτερο χρονικά ματς της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League

Ο Φοίνικας Σύρου με προπονητή τον Δημήτρη Καζάζη και ενισχυμένος στοχεύοντας ακόμα και στη διεκδίκηση του τίτλου, φιλοξενεί τους ακρίτες που κάνουν ντεμπούτο.

O πασαδόρος του Φοίνικα Μάρκος Γαλιώτος έκανε κάλεσμα στους φίλους του βόλεϊ να δώσουν δυναμικό παρών στην πρεμιέρα: «Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, να έρθει ο κόσμος να μας υποστηρίξει στο ξεκίνημα της περιόδου.

Θέλουμε να βγάλουμε ενθουσιασμό στο παιχνίδι μας, κάτι που περιμένουμε εδώ και δύο μήνες. Προπονούμαστε πολύ σκληρά. Θα πρέπει να προσέξουμε το δικό μας παιχνίδι, τα δικά μας λάθη. Αν περιορίσουμε τα δικά μας λάθη και κάνουμε αυτό που κάνουμε στην προπόνηση, θεωρητικά θα κερδίσουμε εύκολα. Ελάτε όλοι στο γήπεδο το Σάββατο, να χαρούμε όλοι μαζί και να πανηγυρίσουμε τη νίκη μας”, είπε ο διεθνής πασαδόρος.

Το ταξίδι για το όνειρο ξεκίνησε για τον Άθλο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 21/10, όπου η αποστολή μετέβη από την Ορεστιάδα οδικώς στην Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια πέταξε για την Αθήνα. Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η υποδοχή στην αίθουσα διακεκριμένων επιβατών, έκανε την αναμονή της πτήσης για την «βασίλισσα των Κυκλάδων», μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για τα μέλη της αποστολής του Άθλου Ορεστιάδας.

Ο team μάνατζερ των γηπεδούχων, Μανώλης Βαμβακούσης, καλωσόρισε την ομάδα της Ορεστιάδας κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Δ. Βικέλας» της Ερμούπολης, όπου στην ομώνυμη έδρα του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ.

Στο 3ο παιχνίδι της ημέρας, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Πήγασο Πολίχνης.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης μίλησε για ισχυρή τετράδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο και ευχήθηκε να το κατακτήσει η ομάδα του: «Ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα. Το περιμέναμε με αγωνία και μετά από σκληρή προετοιμασία. Το πρωτάθλημα θα είναι και εφέτος σε υψηλό επίπεδο και πολύ ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Δείχνει πως το επίπεδο ανεβαίνει και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό.

Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι και εφέτος η κατάκτηση του τίτλου. Κάνουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εφέτος άλλαξε και πάλι το σύστημα του πρωταθλήματος. Εγινε όπως παλιά με πλέι οφ και αυτό κάνει το πρωτάθλημα και πάλι απρόβλεπτο. Θα κυνηγήσουμε και τους άλλους δύο τίτλους, Κύπελλο και Λιγκ Καπ. Είναι τέσσερις ομάδες που είναι πολύ κοντά, εμείς, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας. Δεν μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές».

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

1η αγωνιστική

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Γυμναστήριο Ζηρίνειο Κηφισιάς, 17.00: Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας

Διαιτητές: Κουτσούλας, Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τσίτσικας, Βαρατάσης, Γραμματεία: Μπίτσικα.


Γυμναστήριο «Δ. Βικέλας» Ερμούπολη, 19.00: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας

Διαιτητές: Φραγκάκης, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Παπαδημητρίου, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Πιρπινιά.


Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 21.30 (Ε.Ρ.Τ.): Π.Α.Ο.Κ. - Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Κοτσικάρη, Σταυρίδης, Γραμματεία: Πασπαλά.


Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Γυμναστήριο Βαρδινογιάννειο, 18.00: Ο.Φ.Η. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κουνδρουράκη, Κόκκας, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.


Δευτέρα 24 Οκτωβρίου2022

Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης» Ν. Σμύρνη, 16.00: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Πρέντζας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Σαμοθράκης, Βέντρας, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα