Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Κουμεντάκης

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Κουμεντάκης

Newsroom
Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Κουμεντάκης

bet365

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ανακοινώθηκε από την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού όπου θα κάνει την δεύτερη θητεία του.

Η επιστροφή του Ραφαήλ Κουμεντάκη στον Ολυμπιακό είναι γεγονός!

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνή ακραίου, για την οποία από τον Μάιο το Gazzetta είχε προαναγγείλει, ο οποίος μετά την σεζόν 2018-20, είχε πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Την τριετία εκείνη με τον Ολυμπιακό κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο και τώρα επιστρέφει για να βοηθήσει τον σύλλογο να φτάσει πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που θα φορέσω ξανά τα χρώματα του Oλυμπιακού. Ειμαι ενθουσιασμένος που για δεύτερη φορά μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω σε ένα οικείο περιβάλλον με ανθρώπους που γνωρίζω, εκτιμώ και σέβομαι. Επιστρέφω με όλα τα εφόδια, την γνώση και την εμπειρία από τη προηγούμενη θητεία μου, έτοιμος να δώσω το 100% για την ομάδα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη τους, ανυπομονώ να τους το ανταποδώσω και μαζί να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας!» είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα