Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Γκαράς

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Γκαράς

Newsroom
Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Γκαράς

bet365

Ο Δημήτρης Γκαράς είναι και επίσημα ο ένας εκ των δύο λίμπερο της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Δημήτρη Γκαρά.

διεθνής λίμπερο (ημ. γέννησης 12/11/1985) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας των Πειραιτών που θέλουν τη νέα σεζόν να επιστρέψουν στην κορυφή της Volley League.

«Καταρχάς, εύχομαι υγειά σε όλο τον κόσμο και να ξεπεράσουμε αυτό το μεγάλο εμπόδιο που μας ταλαιπωρεί, εδώ και κοντά δυόμιση χρόνια, τον κορονοϊό. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Ολυμπιακού, τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου για την θέση του λίμπερο την φετινή χρονιά.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα σωματείο, που πάντα στοχεύει στην κορυφή, τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και για μένα, πάντα αυτό είναι μια πρόκληση, να φτάνουμε στο τέλος στην κορυφή, το οποίο καλούμαστε να πραγματοποιήσουμε μαζί με την δυναμική του κόσμου, που είναι τεράστια βοήθεια για το έργο μας. Σας θέλουμε και σας περιμένουμε στο πλευρό μας σε κάθε αγώνα. Να έχουμε υγεία πάνω από όλα και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την επίτευξη των στόχων μας» είπε ο πρώην πλέον παίκτης της Ορεστιάδας.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα