ΠΑΟΚ: Ο Ολλανδός Γιόρνα κοντά στους «ασπρόμαυρους» (vid)

ΠΑΟΚ: Ο Ολλανδός Γιόρνα κοντά στους «ασπρόμαυρους» (vid)

ΠΑΟΚ: Ο Ολλανδός Γιόρνα κοντά στους «ασπρόμαυρους» (vid)

bet365

Με τον Ολλανδό ακραίο, Χάις Γιόρνα αναμένεται να κλείσει το ρόστερ του ο ΠΑΟΚ, με τον 33χρονο να είναι ο 4ος ξένος του «δικεφάλου του βορρά».

Έχοντας κλείσει τις άλλες θέσεις της επτάδας, με τον Ουόλς στην πάσα, τον Βαν ντεν Ντρις στην διαγώνιο, τον Κόστα και τον Βουλκίδη στα άκρα, τον Κοκκινάκη λίμπερο και τον Ράπτη στα άκρα, ο ΠΑΟΚ ήθελε ακόμα έναν ακραίο για να συμπληρώσει τον βασικό του κορμό για τη νέα χρονιά (αν οι ξένοι μείνουν 4 και δεν γίνουν 5).

Οι Θεσσαλονικείς έψαχναν έναν ξένο ακραίο που να είναι εξαιρετικός στην υποδοχή, καθώς επιθετικά ποντάρουν πολλά στον Ράπτη για την συγκεκριμένη θέση. Πάνω στο συγκεκριμένο σκεπτικό ο εκλεκτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Χάις Γιόρνα. Ο 33χρονος Ολλανδός ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του από την HvA Volleybal, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Γαλλία και την Saint-Quentin Volley.

Ακολούθησε το Βέλγιο και η Precura Antwerpen, για να πάει μετά Noliko Maaseik, ομάδα που φέτος θα αγωνιστεί ο Θανάσης Πρωτοψάλτης. Η Γαλλία και η Chaumont Volley-Ball 52 ήταν ο επόμενος σταθμός του, ενώ ακολούθησε το πέρασμα του από την Ρουμανία για την Tricolorul LMV Ploiesti, με την Γαλλία και την Spacer's Toulouse Volley να είναι ο τελευταίος του σταθμός πριν από τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιόρνα έχει κατακτήσει από ένα πρωτάθλημα σε Γαλλία και Ρουμανία και από ένα Κύπελλο σε Βέλγιο και Ρουμανία. Το νέο όπως όλα δείχνουν, καθώς ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι, απόκτημα του ΠΑΟΚ, αγωνίζεται και ως λίμπερο παρότι είναι 1.96 και σε αυτή την θέση είχε αναδειχθεί καλύτερος στο European Golden Cup το 2012. Είναι ο παίκτης που με όπλο την υποδοχή θα πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο τον Αλέξανδρο Ράπτη, στον οποίο όπως έχουμε αναφέρει ποντάρουν πολλά στον ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός είναι διεθνής και αγωνίζεται και στο φετινό VNL, όπου το καλύτερο ως τώρα παιχνίδι του το έχει κάνει κόντρα στην Αργεντινή με 12 πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα