Φοίνικας Σύρου: Πάνε για την μεγάλη κίνηση με Φρομ οι νησιώτες (vids)

Φοίνικας Σύρου: Πάνε για την μεγάλη κίνηση με Φρομ οι νησιώτες (vids)

Φοίνικας Σύρου: Πάνε για την μεγάλη κίνηση με Φρομ οι νησιώτες (vids)

bet365

Έτοιμοι να κάνουν μια από τις μεταγραφές του καλοκαιριού είναι στον Φοίνικα, με τους νησιώτες να βρίσκονται κοντά στον Γερμανό ακραίο, Κρίστιαν Φρομ. Ο Δημήτρης Καζάζης θα είναι ο νέος προπονητής.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα τα πράγματα στον Φοίνικα Σύρου να μην έδειχναν και τόσο καλά, ωστόσο οι Συριανοί όχι μόνο δείχνουν να ξεπερνούν τα προβλήματα, αλλά είναι έτοιμοι να κάνουν μια εξαιρετική μεταγραφή. Συγκεκριμένα κοντά στο να γίνει κάτοικος του πανέμορφου αυτού νησιού, είναι ο 32χρονος Γερμανός ακραίος, Κρίστιαν Φρομ. Αν ο Φοίνικας καταφέρει να αποκτήσει τον ύψους 2.04 ακραίο θα έχει πραγματοποιήσει μια πραγματικά εξαιρετική κίνηση καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά, όπως άλλωστε είχε δείξει και στο παρελθόν στην χώρα μας παίζοντας για τον Ολυμπιακό.

Ο Γερμανός είναι ο ορισμός του ηγέτη, ο ακραίος που θα πάρει όλες τις δύσκολες πάσες και θα τις τελειώσει, ο παίκτης που θα οδηγήσει την ομάδα του στις επιτυχίες. Αν ο Φοίνικας αποκτήσει τον Φρομ μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα, ειδικά αν και ο δεύτερος ξένος ακραίος είναι εξίσου καλός. Από πέρσι θυμίζουμε πως έχουν μείνει οι Ιερεθουέλο στην πάσα, ο Μιχάλοβιτς διαγώνιος, αλλά και ο Τζούριτς στο κέντρο.

Ο Καζάζης στον πάγκο

Όσον αφορά την θέση του προπονητή μετά την αποχώρηση του Γιόσκο Μιλενκόσκι που θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, τα ηνία θα αναλάβει ο Δημήτρης Καζάζης. Ο έμπειρος τεχνικός είχε και στον Ολυμπιακό τον Φρομ και από την στιγμή που συμφώνησε με τους νησιώτες, ζήτησε τον Γερμανό με τις συζητήσεις να ξεκινούν αμέσως και να βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα